reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Bibi heheheh...z taką gromadką byłoby co robić. Szkoda, że u nas w rodzinie nie mamy bliźniaków...ale w sumie to też może i lepiej, bo ja jedno z ledwością jestem w stanie donosić, a przy dwójce to chyba bym całą ciąże na głowie musiał stać.

A mi się dziś robaki śniły :sorry:. Kurcze, że też mi się Jula nie przyśni...ciekawa jestem jak wyglądałaby w takim śnie.

reklama
Cześć dziewczyny, Witam się po dłuższej przerwie. Zabiegana ostatnio jestem tylko latam od jednego lekarza do drugiego i cholercia nie wiem jeszcze jak długo. Ciągle jakieś problemy po tej ciąży wychodzą. Mam nadzieję że wyrobię się ze wszystkim do końca czerwca bo 30go oddaje klucze do mieszkania, jadę na lotnisko i zaczynam wszystko od nowa... Co do pogody to w Trójmieście też duchota i pewnie będzie niedługo padać... Monilka a Ty masz się nie denerwować i grzecznie leżeć. Mój gin jak byłam w ciąży powtarzał mi, że jak troszkę krwi poleci to jeszcze nie tragedia i mam wskakiwać do łóżka leżeć i się nie denerwować tak więc proszę się relaksować i pozytywnie myśleć. Wiola ja zaczęłam jakiś czas temu ćwiczyć, żeby wrócić do kondycji i wagi z przed ciąży. Jeszcze mi 3 kg zostało a zakwasy mam takie że masakra. I pomyśleć że kiedyś półprofesjonalnie w siatkę grałam a teraz czuję się jak stara baba. Bibi jak ja Ci zazdroszczę że Ci się Filipek śni.. Moja Ala, mimo że to już 5 miesięcy, ani razu mi się nie przyśniła :(

Margomari zobaczysz przyśni ci się Alicja....a może wie, że będzie Ci ciężej gdy znów ją zobaczysz, ja wiem jak ja się czuję gdy sni mi się mój Aniołek, jest mi jeszcze ciężej i bardziej tęsknie....bo to tak jakby znów był ze mną i ponownie odszedł....

Kaju na ciąże bliźniaczą każda kobieta ma sznase, nie musi być w rodzinie bliźniąt, wystarczy że organizm wytworzy 2 jajeczka ;-)

Ja też czekam na Wojtusia w śnie...moze kiedyś...będę cierpliwie czekać...

Monila-rzeczywiscie piekny ten suwaczek, zobaczysz jak minie szybko, jak patrze u Bibi to nie wierzę, cały czas mam przed oczami ten z 12 tyg.

A mi się nic nie chce, jakaś niemoc mnie dopadła. Taka byłam pełna energii od niedzieli i wszystko wzięło w łeb...wrócę do domu i schowam sie pod kołdrę...

Kaja- sprawdzałam pogodę, ma nie padać, niby :-) a jak popada to u mnie, a u Ciebie będzie pięknie, bo przecież panowie muszą skończyć prace...

ja 26/06 bedę rwać ósemkę...jeszcze ona mi została do uporządkowania

leje u nas, zimno, ponuro...głowa mnie boli od rana...

ale czytałam m posta i już nie wiem co pisać...:-( łzy same cisna sie do oczu...

Witam u mnie słoneczko sie gdzies schowało i brzydkie chmurki przywiało :-p ale mi to akurat nie przeszkadza bo siedze w domu:-p hopla juz dostaje od tego lezenia masakra ... no ale lepije lezec w domu niz w szpitalu :tak:

wczoraj wieczorem złapałam jakiegos mega doła .... i stwierdziłam ze jestem do niczego bo z Karolkiem nie potrafiłam donosic ciazy a teraz ledwo zaszłam a juz problemy :-( moze nie jest mi dane byc ziemska matka:-( nie wiem jzu sama tyle mysli przechodzi przez moja głowe , masakra :-(

Syneczku(*)
Aniołeczki(*)

Monila chcesz klapa w dupsko?
Ja Karolka straciłam,Kacperka zdrowiutkiego urodziłam.Trzecie dziecko straciłam.
Bedziesz ziemską mamą.
Znam dziewczynę która 30cykli się starała o dziecko.Teraz jest w ciąży.
Inna moja koleżanka 2miesiące przed ciążą miała wyniki hormonów gorsze niż w menopauzie.A tu bach...ciąża. Urodziła zdrowe dziecko.

Monilka nadal są problemy czy ucichło?

Gosia jak narazie ucichło ale przy kazdej wizycie w toalecie az zamieram , boje sie co zobacze ... ehhh staram sie myslec pozytywnie ale czasami dopada mnie taki doł ze szkoda gadac ...

reklama
Do góry