reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Cześć dziewczyny. Nie było mnie trochę ale ciągle łapię doły. Ostatnio tak się poryczałam na cmentarzu, że wstyd mi było wracać do domu z takimi czerwonymi oczami. A dziś idę na norweski ślub. Nie mam ochoty na zabawę ale obiecaliśmy że przyjdziemy tym bardziej, że młodzi zrobili ukłon w naszą stronę i na weselu nie będzie żadnych małych dzieci. Monilka a ja tobie baaardzo gratuluję i trzymam kciuki za spokojne 9 miesięcy.

reklama
Czesc dziewczyny

Malinka tez znam dwa przypadki gdzie chorowali na półpaśca i dzieci nie złapały ospy wiec jest nadzieja że Lenka będzie zdrowa
Muszę się zaopatrzyć w ten balsam na spokojny dzień

Margo a jakie ja miałam doły, a jeszcze sytuacja w domu tez nie pozazdroszczenia.Trzymam kciuki aby było lepiej-trzymaj się kochana

Wiktorkowi(*)
Oldze(*)
Dominiczkowi(*)

Karolkowi miliony kolorowych światełek(*)(*)(*)(*)(*)
Monilia trzymaj się kochana!!!

jutro 2 rocznica odejscia Karolka :-( strasznie ciezki dzien ... dobrze ze mam wolne to bede mogła zaszyc sie w domu i poszlochac ....

we wtorek do lekarza , jejciu ale sie boje , troszku sie uspokoiłam bo od 2 dni mecza mnie lekkie mdłosci ale w sumie to tez wcale nie musi nic znaczyc ahhh do wizyty u lekarza oszaleje :-:)szok:

u nas o seksie nie ma mowy az do wizyty u lekarza a i on pewnie powie ze mamy zakaz ...

sorki ze ja tylko tak o sobie

Karolku(*)
Aniołeczki(*)

Dasia,Bartkowa ogromne gratulacje:-)
Monilko bardzo się cieszę....

Dzisiaj na cmentarzu pytam Kacperka czyj to jest samochód (na pomniczku).kacper na to: Karolka...mojego.
Pierwszy raz tak powiedział.

Iza, no co Ty???? Jak napisały dziewczyny miałam półpaśca i to jak A miał ze 4 miesiące. Czy miał ospę? Nie wiem. Panika jest najgorszym doradcą. zresztą jak pisała Gosia, to zapewne musiało byc jakieś skupisko ospy i może z czyms innym sie zmutowało.

Goniu, to słodkie...

Izus nie martw sie na zapas.niestety musisz iść do lekarza, wtedy lekarz da Ci pewnie Heviran i cos p/ bolowego.

Gosiu witaj, dobrze ze wreszcie jesteś ;)

Ja ostatnio nie mam siły na nic ;( przez to ze sie ostatnio przeziebilam moja @ zrobiła mi psikusa i sie spoznila 2 dni a ja juz miałam nadzieje ze moze... No ale niestety ;(

Monia trzymam kciuki za wizytę- wszystko będzie dobrze a na jutro mocno tule ;** dla Karolka (***)

Synku tak bardzo nam Cię brak (***)
Aniolki rocznicowe (***)

reklama
Karolku (*)

Monila jestem z Tobą... ale widzisz Karolek nie pozwolił abyś w tym dniu za bardzo się smuciła i pod Twoim serduszkiem mała kruszynka rośnie....

Gosiulek aż się wzruszyłam :tak:

Dziewczyny niedługo bedę rodzić i tak strasznie mi smutno, że moje dzieciaki nie pobawią się z Filipkiem, że będą go znac tylko z opowiadań....tak bardzo bym chciała zmienić bieg zycia.....tak bym chciała żeby Filip był z nami....tak bym chciała go przytulić....powiedzieć jak bardzo go kocham, wiem, ze on to wie i czuje, ale chce go poczuć....jego zapach....jego kochaną buźkę wycałować...

Na Dzień Matki zadzwonił do mnie seweryn i powiedział, że śnił mu się Filipek i kazał mnie pozdrowić na dzień matki....a w inny dzień siostra do mnie dzwoni i mówi mi ze była z chłopcami na placu zabaw i chłopaki się huśtali, raz jeden raz drugi, a potem oboje stali i huśtali samą huśtawkę, a jak zapytała co robią to powiedzieli, że filipek też chce sie pohuśtać.....tak mnie to cieszy, że Filip jest w ich życiu, że pamiętają....

Dla wszystkich kochanych Aniołeczków światełka jaśniutkie (*)(*)(*)(*)(*)

Do góry