reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Tekla ja zaszłam w ciażę 7 miesiecy po pierwszym cc i miałam rodzić naturalnie, tylko tetno małemu zaczeło spadać i zrobili cesarkę. Ja też rozmawiałam na temat rozejscia sie blizny, lekarz powiedział, ze może stać sie to po pierwszej jak i po każdej kolejnej. Sprawa indywidualna. Ale moze warto podpytać, jak miałas inne ciecie. ja miałam standardowe, skoro tak Ci mówił lekarz, to musi byc istotna różnica.

Dziewczyny-trzymam kciuki za Was...Sporo już sie staraczek uzbierało, wiec kciuki zaciśnięte i czekamy na dobre wieści, a nasze Aniołki będą czuwać nad rodzeństwem.

(*) Kubusiu
(*) Januszku
(*) Wojtusiu
(*) Aniokowa Bando

reklama
oooo ja miałam Cię pytać o to samo :D jestem wielce zapracowaną osobą ostatnio :) a poza tym pracuję nad swoją sylwetką ;)
a poza tym jakieś miałam kiepskie dni, popłakałam se trochę i tak o :/

to tak samo jak ja:-) ostatni tydzień miałam straszny, a wczorajszy dzień to dał mi tak do wiwatu, że nie wiedziałam jak się nazywam

A w dodatku meszki mmnie tak pocięły, że na nogach mam jedną wielką ranę i ogólnie to mi się już zimy chce

Witam sie z kawusia

wstałam dzis mega nie wyspana ... i z przeczuciem ze znowu sie nie udało :-( ahh te moje przeczucia , oby te było mylne ...

na 14 do pracy a jutro i czwartek wolny ...
u nas wczoraj tez padało ale to juz jak byłąm w pracy , pozniej wieczorem było takie chłodne powietrze ..

ciezaroweczki &&&&&
Staraczki&&&&

Syneczku(*)
Aniołkowa badno (*)

A u mnie nie padało i muszę podlewać... Wczoraj zmarzłam strasznie, bo niedziela była taka upalna, że się wyletniłam do pracy, w locie sweter złapałam i byłam sobie za to wdzieczna...ba, nawet klapki na zmiane do torby zabrałam, a Tu lipa, zimno i zimno. A dzisiaj jak sie ubrałam cieplej to piękne słońce...Na szczęście sie ubezpieczyłam i jest mi akurat. Ach z ta pogodą.

Sylwetko, własnie, gdzie Ty byłaś?
Kindzi, co dokładnie porabiasz? Bo ja też muszę zrzucić pare kg i chociaż sie staram, to one nawet nie drgną. A Ty taka chudzina jesteś, że w kompleksy sie wpędzę...
Monila nie rozmyślaj kochana....mam nadzieję, ze Twoje przeczucia się mylą

Aniołki nasza (*)
Wojtusiu (*)

reklama
Wiola ja Chodakowska przerabiam , skalpel albo kiler na jutubie, kiler zabija hehe ale daje efekty, naprawde, mi glownie chodzilo o to, zeby ujedrnic flaczki :) i pozbyc sie cellulitu, no jakas gruba nie jestem, ale brzuszek wystaje i to mnie denerwuje ;)

Do góry