reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Frogusia pozdrów ode mnie Karpacz...ale mnie tam ciągnie, moglibyśmy w końcu sie wybrać.
A ja pozdrawiam tym razem z Poznania :-)

Kindzi-tort boiskomoje dziecko sobie zazyczylo
2Q==

images

A ja robiłam mężowi rok temu tort - nie boisko, ale z boiskiem :D Mina męża - bezcenna :D jest wielkim fanem siatkówki.
A oto on:
Zdjęcie0059.jpg

Załączniki

• Zdjęcie0059.jpg
    Zdjęcie0059.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 60
Wiolu pozdrowienia przekazane;)) nas tu nie było ze trzy lata i strasznie sie tu zmieniło. Znaleźliśmy fajny pensjonat w Karpaczu górnym jakbyś chciała namiary ...;)

Dziewczyny ale macie talent - śliczne torty robicie

Synku (***)
Aniolki (***)

Pewnie, ze chce namiary. My do ej pory bylismy w Dolnym i zdecydowanie wolalabym sie przeniesc do Gornego.

Tekla-super ten tort. Na allegro juz znalazlam figurki bramkarzy, ale moje dziecko chce jadalne i mam problem...bramke jeszcze jakos wykombinuje, ale pilkarzy... Tekla z czego zrobilas boisko? Galaretka?

reklama
Witam ja teraz też jestem na etapie tortów a jeśli chodzi o kolory to jest fajny lukier plastyczny tak na angielska modę ale można dzięki niemu wiele rzeczy wyczarować

Aniołki (*)

Do góry