reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
i bateria długo trzyma
zastanawiam sie tylko czy ta klawiatura jest mi potrzebna
czytałam, że nokia 206 ma ponoć mega wydają baterię...jednak wolałabym, aby ktoś mi tę informacje potwierdził, bo opinie to jedno, a użytkowanie to drugie, a ja dużo gadam, około 4 h na dzień

Wiola ja niestety nie pomogę....nie mam żadnego telefonu z wymienionych :(

Mały śpi, więc zajarzałam, a tu cisza. Kurcze rośnie mi mały mami synek. Na krok nie mogę odejść od Fifiego. Nie wystarczy mu, że mnie widzi, muszę siedzieć przy nim i najlepiej to gadać. A nie daj Boże jak po przebudzeniu najpierw zobaczy tatę a nie mamę.....od razu ryk....mam nadzieję, że to minie.

Aniołki(*)
Kubusiu (*)
Córeczko tęsknie ...(*)

kaja ja bylam taka sama :) tylko mamusia i mamusia, lazilam za nia i trzymalam sie jej spodnicy chyba do 8 roku zycia :D hehe wszyscy sie ze mnie smiali ;)

Kaja Fifki tak już mają :-) Mój od małego tak reagował, a teraz dalej mami cycek rośnie, tylko by sie przytulał i przytulał, dzwoni co chwilę i chodziłby za mna jak cień :-)

Padło na HTC S8 albo Nokię Asha w zalezności co będzie :-) dosteność telefonów w orange strasznie sie zmienia :-(

Ale wczoraj niespodzianka mnie spotkała. Pisałam Wam, ze Wojtuś w marcu miał nowego sąsiada-Antosia. Okazało sie, ze rodzice mieszkają 1 km ode mnie. Dopiero na cmentarzu sie spotkaliśmy i poznalismy, bo zimą mój mąż Antosia tatę autem wyciągał...

reklama
Do góry