reklama
wiola20121119
Fanka BB :)
i bateria długo trzyma
zastanawiam sie tylko czy ta klawiatura jest mi potrzebna
czytałam, że nokia 206 ma ponoć mega wydają baterię...jednak wolałabym, aby ktoś mi tę informacje potwierdził, bo opinie to jedno, a użytkowanie to drugie, a ja dużo gadam, około 4 h na dzień
zastanawiam sie tylko czy ta klawiatura jest mi potrzebna
czytałam, że nokia 206 ma ponoć mega wydają baterię...jednak wolałabym, aby ktoś mi tę informacje potwierdził, bo opinie to jedno, a użytkowanie to drugie, a ja dużo gadam, około 4 h na dzień
wiola20121119
jeszcze do wyboru mam
HTC A620E WIN PHONE 8S
samsung ch@t 357
nokia asha 302
Do jutra mam dać odpowiedź i sama nie wiem. Dać kobiecie wybór...
HTC A620E WIN PHONE 8S
samsung ch@t 357
nokia asha 302
Do jutra mam dać odpowiedź i sama nie wiem. Dać kobiecie wybór...
wiola20121119
ale cisza... :-(
witam się z herbatką
witam się z herbatką
kaja2010
Wiola ja niestety nie pomogę....nie mam żadnego telefonu z wymienionych
Mały śpi, więc zajarzałam, a tu cisza. Kurcze rośnie mi mały mami synek. Na krok nie mogę odejść od Fifiego. Nie wystarczy mu, że mnie widzi, muszę siedzieć przy nim i najlepiej to gadać. A nie daj Boże jak po przebudzeniu najpierw zobaczy tatę a nie mamę.....od razu ryk....mam nadzieję, że to minie.
Aniołki(*)
Kubusiu (*)
Córeczko tęsknie ...(*)
Mały śpi, więc zajarzałam, a tu cisza. Kurcze rośnie mi mały mami synek. Na krok nie mogę odejść od Fifiego. Nie wystarczy mu, że mnie widzi, muszę siedzieć przy nim i najlepiej to gadać. A nie daj Boże jak po przebudzeniu najpierw zobaczy tatę a nie mamę.....od razu ryk....mam nadzieję, że to minie.
Aniołki(*)
Kubusiu (*)
Córeczko tęsknie ...(*)
wiola20121119
Kaja Fifki tak już mają :-) Mój od małego tak reagował, a teraz dalej mami cycek rośnie, tylko by sie przytulał i przytulał, dzwoni co chwilę i chodziłby za mna jak cień :-)
Padło na HTC S8 albo Nokię Asha w zalezności co będzie :-) dosteność telefonów w orange strasznie sie zmienia :-(
Ale wczoraj niespodzianka mnie spotkała. Pisałam Wam, ze Wojtuś w marcu miał nowego sąsiada-Antosia. Okazało sie, ze rodzice mieszkają 1 km ode mnie. Dopiero na cmentarzu sie spotkaliśmy i poznalismy, bo zimą mój mąż Antosia tatę autem wyciągał...
Padło na HTC S8 albo Nokię Asha w zalezności co będzie :-) dosteność telefonów w orange strasznie sie zmienia :-(
Ale wczoraj niespodzianka mnie spotkała. Pisałam Wam, ze Wojtuś w marcu miał nowego sąsiada-Antosia. Okazało sie, ze rodzice mieszkają 1 km ode mnie. Dopiero na cmentarzu sie spotkaliśmy i poznalismy, bo zimą mój mąż Antosia tatę autem wyciągał...
reklama
wiola20121119
mamo Natalki-przytulam baarrdddzzzzooo moooccnnnooo!!!
Podziel się: