reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Witam sie z herbatka ;-)
u nas dzis znowu pochmurnie i deszczowo i to wtedy kiedy ja mam wolne wrrr....

wszyscy siedizmy jak na szpilkach ... bo czekamy na wynik z badan tej piersi tesiowej po ktorych sie dowiemy jaka chemie beda jej stosowac ... w tym tygodniu mamy sie dowiedziec ...

ahh teraz u mnie dni płodne sie zaczeły wiec tak jak juz pisałam jeszcze w tym miesiacu sprobujemy a jak nie wyjdzie to pozniej odpuszczam i niech sie dzieje co chce :-)

Agus kciuki zacisniete&&&& bedzie dobrze !!!

brzuchatki trzymam kciuki za was&&&&

staraczki owocnych staran Nam zycze &&&&

Filipku(*)
syneczku(*)
Aniołęczki(*)

Ostatnia edycja:
Aguś trzymamy kciuki i czekamy na wieści!!!
Monila- za Ciebie oczywiscie również mocno zacisniete &&& !!!

Tekla-pięknie!!! Jestem pod wrażeniem, wiem ile to pracy, bo u nas było podobnie, sami wszystko. Ale później jak każda rzecz cieszy :-) Musisz mi zdradzic czym podświetliliście wannę, bo ja też muszę zrobić łazienkę u góry i powoli zbieram pomysły, bo do zebrania srodków daleko, ale plan musi być.

Sylwetko - oglądałam bez głosu niestet, ale i tak piękne, niesamowite co człowiek potrafi pokazać i jak

(*) Filipku
(*) Nikolko
(*) Michałku
(*) Wojtusiu
(*) Aniołki

Ostatnia edycja:
a wiec na dzien dzisiejszy wszystko bardzo dobrze!!!!
w glowce malenstwo ma poukladane, narzady na swoim miejscu, 2 nozki i 2 raczki:)
serduszko czterojamowe dobrze pracuje wad zadnych nie mam.
jeszcze za 2 miesiace powtorka i dokladnie serducho i naczynka do obejrzenia:))

a i mala ciekawostka na oko lekarza to dziewczynka bardzo ruchliwa smialismy sie ze plywa lepiej niz rekin:)

diekuje za kciuki!!!
syneczku tobie tez dziekuje bo wiem ze czuwasz nad nami kocham cie:0

Aguś strasznie sie cieszę. Pamietam jak ja mialam te badania z Wojtkiem, z chłopakami wtedy takich nie robili, to byłam pod wrazeniem dokąłdności i widoku z usg. tak jak piszesz, takie maleństwo, a wszystko dokładnie widać, głowkę, komory, serduszko żołądek i te mini paluszki i nożki. To mnie tylko utwierdza, ze życie jest ogromnym cudem!!! Naprawdę strasznie sie cieszę, ze wszystko w porzadku, bo Ty pewnie tez sie bardzo uspokoiłaś po tym badaniu.

Aguś super! Gratulacje :) Cieszę się, że u was wszystko dobrze. :)
Wiola - pod wanna mamy najzwyklejszą taśmę led zakupioną na allegro :)

Dziewczyny a ja jadę za chwilę do lekarza na kontrolę. Jakiś stres mam, ciekawe czy dostaniemy zielone światło.

Chłopcy (*)(*)
Aniołki (*)

reklama
Do góry