reklama
wiola20121119
Fanka BB :)
w razie problemów mogę robić za kierowcę :-)
dom na wzgórzu, Margo tak to opisałaś, ze zaraz termin ustalimy :-)
mamo Natalki- mam nadzieję, ze dostaniesz zielone światełko do prób :-)
dom na wzgórzu, Margo tak to opisałaś, ze zaraz termin ustalimy :-)
mamo Natalki- mam nadzieję, ze dostaniesz zielone światełko do prób :-)
M
Margomari
Gość
Kochane ale ja nie mam nic przeciwko :-) Byłoby miło was wszystkie zobaczyć :-)
matko jedyna, obczajcie to:
Testy Gimbazjalna - KWEJK.pl
ja nie wiem, czy to są jakieś jaja czy młode pokolenie to takie jełopy...? czy nie chcą się uczyć? czy taki program nauczania...? załamka!
Testy Gimbazjalna - KWEJK.pl
ja nie wiem, czy to są jakieś jaja czy młode pokolenie to takie jełopy...? czy nie chcą się uczyć? czy taki program nauczania...? załamka!
sylwetka74
Kinga to wszystko jednocześnie :-)
to ja jestem załamana... z opowieści moich rodziców wiem, że już poziom nauczania mojego pokolenia był niższy, w sensie bardziej ubogi, ale oglądając to czuję się superinteligentna i mądra! Słuchajcie to jest normalna katastrofa... grozi nam zalanie falą głupoty, debilizmu wręcz... albo już nas zalało.... a mnie krew zalewa jak takie coś widzę...
wiola20121119
nie mogę posłuchać, bo w pracy mój komp glosu nie wydaje :-(
myślałam o busie, bo przez caą drogę można sie nagadać i zawsze jest wesoło, ale jak chcecie przerobić mnie na pilota to bardzo proszę
w majówkę będę z maszynką wokół psa latać, to nabiorę wprawy :-)
myślałam o busie, bo przez caą drogę można sie nagadać i zawsze jest wesoło, ale jak chcecie przerobić mnie na pilota to bardzo proszę
w majówkę będę z maszynką wokół psa latać, to nabiorę wprawy :-)
wiola20121119
ja zalicze dzisiaj kolejny zjazd w dół...
sił mi brak
(*) Wojtusiu tak tesknię za Tobą!!!
(*) Aniołeczki
sił mi brak
(*) Wojtusiu tak tesknię za Tobą!!!
(*) Aniołeczki
reklama
Wiola to trochę busem a trochę dżambodżetem niech będzie jakaś rozrywka wyobraź sobie nas w podróży i niech Ci doły przechodzą
Mamo Natalki pisz jak tam po wizycie.
A gdzie podziewa się pracująca Sylwetka??
Ja miałam taki zapierdziel w pracy, że normalnie doopy nie czuję... nie mam siły na ćwiczenia
Mamo Natalki pisz jak tam po wizycie.
A gdzie podziewa się pracująca Sylwetka??
Ja miałam taki zapierdziel w pracy, że normalnie doopy nie czuję... nie mam siły na ćwiczenia
Podziel się: