reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Emy wiem że to trudne.Chyba bym nie umiała funkcjonować...Ciągle bym miała przed oczami Jasia...To takie trudne....Przytulając tuliłabym Jasia...
Buziaki Kochana...

reklama
Witam Was,

dziewczyny nie wiem co się dzieje na tym cholernym świecie. Drugi raz w ciągu tygodnia okradli grobek Olguni :no: Daliśmy jej na mikołaja takiego małego bałwanka-już go nie ma. I miała jeszcze świecącego aniołka w szklanej kuli włożonego do lampionu.Przyszliśmy dziś a latarynka otwarta i aniołka nie ma. To nawet nie ma wartości!! Jak tak można!!:angry:
Wybacznie, że nie przeczytam wszystkiego co napisałyście ale jestem taka wściekła że nie mogę się skupić.
Też mam nk i fb.

dasia82 to jest okropne nie wiem jaka kara powinna być dla takich ludzi dla mnie to gorsze niż jakby sobie ze sklepu ukradli ale ze cmentarza i to jeszcze dziecku zabrać
:szok:
Emy kochana a u Ciebie wiadomo coś jeszcze co tak naprawdę stało się z Jasinkiem bo dla mnie to trochę dziwne wszystko.
Co do dzieci to mi było przykro,że moja bratowa nie chciała mi powiedzieć o swojej ciąży gdybym sama się nie domyśliła i nie zapytała to nie wiem kiedy by mnie raczyli poinformować . Mnie dziś jakieś mdłości męczą nigdy tak nie miałam w ciąży,dziwnie się czuję.

Kubusiowi też ktoś ukradł z pomniczka maskotkę, którą przyniósł mu Igor. Teraz wszystko podpisuję markerem i odpukac, na razie stoi. Dla mnie ktoś, kto kradnie z grobu, tym bardziej z grobu dziecka to nie jest człowiek i gdybym takiego kogoś dorwała w swoje ręce to chyba bym rozszarpała

https://www.babyboom.pl/forum/members/dasia82-87919.html
Emy kochana a u Ciebie wiadomo coś jeszcze co tak naprawdę stało się z Jasinkiem bo dla mnie to trochę dziwne wszystko.
Co do dzieci to mi było przykro,że moja bratowa nie chciała mi powiedzieć o swojej ciąży gdybym sama się nie domyśliła i nie zapytała to nie wiem kiedy by mnie raczyli poinformować . Mnie dziś jakieś mdłości męczą nigdy tak nie miałam w ciąży,dziwnie się czuję.

Nie bez powodu mówią, ze każda ciąża jest inna. Raz są mdłości raz nie. Mam tylko nadzieję, ze nie dadzą ci popalić i będziesz mogła normalnie jesc. Ja przez mdłości w ciązy Jasiem schudłam 5 kg w pierwszym trymestrze.

Co mu było? Tak naprawde nie wiemy nic prócz tego, ze to hipoplazja płuc. Nie wykryto konkretnej przyczyny, a moze byc ich kilka i zadna do nas nie pasuje... Urodził się i był ok, płakał przez jakies 5 minut, ale coraz ciszej i ciszej, podali mu tlen mysląc że to zmęczenie po porodzie... a pozniej bylo coraz gorzej i gorzej łącznie z krwią w płucach.
Wiemy tylko tyle ze albo zapadły mu się płuca po tym jak się urodził, albo nastąpił ich niedorozwój w trakcie ciąży (co nieprawdopodobne bo był donoszony + brałam sterdy na rozwój płuc w trakcie ciąży) .. dlaczego?? tego juz niestety nie wiemy, lekarze mówią, ze to nie wada genetyczna a raczej rozwojowa..
Sama czytałam mnóstwo artykułów i żadne schorzenie do nas nie pasuje, wyniki w ciąży mielismy cały czas ok, ani małowodzia, ani przepukliny, serducho tez dobrze wykształcone, nie cpałam nie piłam, nie brałam leków przeciwbólowych, nie miałam cukrzycy ani wysokiego cisnienia

Martwię się tym, bo gdybym znała przyczynę, moze udałoby się z tym walczyc kolejnym razem, a tak mozemy tylko na czas porodu przygotować potrzebną aparaturę wrazie czego.
Myslę,z e będziemy musieli równiez pobrać płyn owodniowy zeby sprawdzic czy płód się dobrze rozwija, na pewno powinnam brac te sterydy... ale tak naprawdę to wszystko na oslep

reklama
Emy, nie było mnie długo na forum, ale cały czas przez ostatni miesiąc o Tobie myślę...
Tulę Cię do serducha...
[*] dla Jasia na ten pierwszy miesiąc... :(

Do góry