reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

monika8305 oj tak astma u dzieci jest straszna lepszy już ten migdał.

sylwetka74 dziękuję za radę sama też myślałam o lakierze bezbarwnym ale takim w sprayu tak czy owak raczej wolę unikać takich mocnych zapachów choć moje modelki standardowo na weekend sobie pazurki malują więc się przyzwyczaiłam ;)

reklama
Dziurawskarpecie-jakże mi przykro. Łzy same się cisną. I tego się boję w kolejnej ciąży. Radość, a potem wielki smutek. Swiatełko dla Twoich Anielskich dziewczynek(*)(*)(*).
Gosiulek- wyzdowiejesz... kiedyś, na pewno:-)
Dla wszystkich Kacperków- zdrówka. Nie chorujcie, bo mamusie see martwią.

Dasia- dla Olguni - promyczek na 6 miesięcznicę.

A my w poniedziałek obchodzimy pierwsze urodzinki mojego Szymusia. Przygotowałam sie do nich z wielką celebracją i namaszczeniem. Mamy juz stoiczek i choineczkę na świeta Bożonarodzeniowe dla Szymcia, ale zaniesiemy dopiero w Wigilię, bo obawiam się że ukradną.

Malinka-och, widać kochana, że jestes na zwolnieniu, bo nieźle podciągasz forum. Myślę, że córuchny ucieszą się z wiadomości o fasolince. A może zachowaj niespdziankę dla nich do świąt?

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny, juz was nie nadrobie

ale trzymam za wszystkie Was kciuki i przesylam swiatelka dla naszych Aniołków
[*]
[*]
[*]

bardzo mi przykro ze nas przybywa coraz wiecej :(

ja juz postanowilam chce zaczac staranka i miec dzidziusia ale juz przy sobie i zrobie wszystko zeby tak bylo, jak bedzie trzeba to bede lezec caly czas w lozku a wstawac tylko do lazienki i tyle

dominikaknika tak się cieszę z Twojej decyzji taka pewność bije z twojego posta ,że wiesz czego chcesz i dopniesz tego za wszelką cenę.Już trzymam kciuki&&&&

mamaszymusia2 oczywiście i mnie nie może zabraknąć na urodzinkach Szymusia mam nadzieję,że się nie pogniewasz z moich odwiedzin u Twojego synka? Nie wiem jeszcze o której bo pewnie będę musiała poczekać aż mój z pracy wróci więc będziemy po ciemku;(

Malinka- będzie nam niezmiernie miło. Tacy Goście u mojego Aniołeczka... Koniecznie daj znać jak będziecie, bo obowiązkowo musicie przyjechac do nas na herbatusię i ciasteczko.
Dominikaknika- tak trzymaj. Pierwszy, najwazniejszy krok masz za sobą! Grunt to męska decyzja!!!!

decyzja jest ale strach jeszcze wiekszy, boje sie strasznie i boje sie ze przez moj stres moze byc zle... nie wiem jak to bedzie ale wiem ze napewno chce miec dzidzie, mowilam juz Nikoli i mam nadzieje ze i ona postara sie zeby wszystko bylo ok

Witam...

u nas dzis mija 6 miesiecy od odejscia Karolka;:)(( jejciu tyle czasu juz go nie ma a dla mnie to jest jak jeden dzien..;( boli strasznie boli:(

monila i ja cię mocno przytulam, u mnie w poniedziałek minie miesiąc... to dopiero miesiąc a ja już nie mam siły dalej z tym żyć w ostatnie dni coraz częściej mi chodzą po głowie myśli żeby skończyć to wszystko mam dosyć swojego życia bez Niej...

gosiulek wracajcie szybko do zdrowia :-)

reklama
Do góry