reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Monila i gosiulek mocno przytulam i zapalam światełko dla Waszych Maluszków,
u mnie jutro minie 5 miesięcy nie wim co będzie już tej nocy nie mogłam spać i cały czas płakałam nawet męża obudziłąm ważne było dla mnie że wiedział co mi jest i nie pytał tylko przytulił...a co będzie dzisiejszej? co będzie jutro? nie doszło to do mnie chyba jeszcze że taka jest rzeczywistość, wydaje mi się że czuje kopniaczki wiercenie się mojej Niuniu, nie raz mysle ze juz zwariowalam

gosiulek73 po filmiku jaki mam dodany z YouTube ty ten filmik masz oznaczony gwiazdką i u mnie na stronce się wyświetliłaś a,że zmieniłaś zdjęcie na bb to wiedziałam jak wyglądasz.

Monila dziś u Ciebie 6 miesięcy Karolka już by sam siedział na pewno.Trzymaj się dzielnie:*
dominikaknika U Ciebie 11 Nikola by kończyła 5 miesięcy:*
mamaszymusia2 12 Szymuś skończył by roczek na pewno już by biegał za bratem;*
13 moja Nicola skończyła by 5 miesięcy Dominiczko porównywałybyśmy osiągnięcia naszych córeczek;(

dominikaknika kochana nie zwariowałas ja tez wiele razy czułam ruchy KArolka..tzn wydawało mi sie ze je czuje....bo przeciez jego nie było juz w brzuszku..to całkiem normalne bo nasza psychika cały czas pracuje...

bartkowa kochana ja tez wiele razy miałam mysli zeby skonczyc z tym wszystkim bo bez KArolka nie potrafie zyc.. i mysle ze kazdej z nas takie mysli przeszły przez głowe...ale pamietaj o tym ze masz jeszcze kochajacego meza ktory bez Ciebie sie załamie...musisz byc silna wiem ze ciezko ale musisz starac sie byc silna dla twojego aniołeczka...twoje malenstwo bedzie szczesliwe widzac ze i ty jestes szczesliwa...

bylismy z mezem u KArolka zaświeciliśmy my swiatełko...ehh ciezko było odchodzic od jego grobku..;(

malinka masz racje KArolek by juz napewno sam siedział ....
[*]
[*]
[*] dla naszych aniołeczkow!!!

kochane mamusie aniołkowe musimy byc silne i dzielne bo nasze aniołeczki patrza na nas z nieba!!!

co do nk i fb mam to i to:)

Malinkaizi pewnie byśmy porównywały co już umią ile urosły itp teraz jedynie możemy wstawiac zdjecia ich pomniczkow ozdob i pisac o Nich i oczywiście kochac Je i pamietac

ale wierze ze nie dlugo wszystkie bedziemy pisaly co nasze dzieciaczki juz umia, bedziemy pisac ze jestesmy nie wyspane od nocnych wstawan wierze w to, wiem ze tak bedzie

Gosiulek i nati miło was zobaczyc;):)

a ja zmykam zaraz do pracy .. dzis mam na 16..;/ i ponoc nadgodziny sie znowu kroja.. ale jak bedzie to zobacze w praktyce... takze zmykam odezwe sie jak tylko wroce..;)

u nas słonko swieci ... wiecie tak mysle ze to znak od KArolka ze jest mu tam dobrze....
miłej soboty :)

reklama
Poprzednio w ciąży książki pochłaniałam ale po 1 to dość drogie hobby a po drugie już nie mam miejsca gdzie je trzymać
Też uwielbiam czytać książki, niestety do polskich mam mały dostęp, dlatego czytam książki w pdf-ie na komputerze, niestety to nie to samo co papier ale przynajmniej coś, i za darmo

Pisałyście, ze w waszych rodzinach są małe dzieciaczki... u nas podobnie. brat męża ma blizniaki, chłopca i dziewczynkę, urodzone 4 dni po naszym Jasiu...
Nie wiem jak będę w stanie przy nich funkcjonować. Nawet nam nie powiedzieli ze ona urodzila, nie wiedzieli jak bo my ledwo co swojego synka pochowalismy... dowiedzielismy się tydzien pozniej

monila i ja cię mocno przytulam, u mnie w poniedziałek minie miesiąc... to dopiero miesiąc a ja już nie mam siły dalej z tym żyć w ostatnie dni coraz częściej mi chodzą po głowie myśli żeby skończyć to wszystko mam dosyć swojego życia bez Niej...
Tylko kto da ci gwarancję, ze jak skonczysz sama z tym zyciem to spotksz się ze swoją córką?

gosiulek ale was rozłożylo. mam nadzieję, ze szybko wyzdrowiejecie.
buziaki

U nas ok, nie bylo mnie chwilę, mielismy wczoraj gosci..
Poza tym po staremu.. pusty dom i ból
Zresztą same wiecie

Do góry