reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Witam się rano
A ja dzisiaj od rana samopoczucie mam byle jakie. Przez ostatnie dni nie mogę się wyspać, dzisiaj też 8 h spalam i podnieść sie z łóżka nie mogłam. Jakaś słaba jestem. na dodatek mdli mnie od rana...nic zjeść nie mogę. Siedzę własnie z mietowa herbatką i nawet ona nie pomaga. Najlepiej to do łóżka bym się położyła, bo sił na nic nie mam.

Wiola, mięta nie pomaga na żołądek i mdłości, meliskę se łyknij albo jakiś rumianek albo w ogóle zwykłą bez cukru. A dlaczego jest Ci niedobrze? A nastrój obniżony pewnie dodatkowo przez rewelacyjną pogodę...

Do łózka pójść nie mogę, bo w pracy siedze :-(
Tu jak na złość ani melisy, ani rumianku. Tylko czarna, zielona, malinowa i mięta. Sama robiłam wczoraj zakupy i o melisie zapomniałam :-( Dopiero jak dojadę do domu to sobie wypiję, tylko nie wiem jak długo wysiedzę...Na szczęscie toaleta blisko :-D
Nie mam pojęcia od czego, tak mnie dzisiaj rano dorwało...Sama sie zastanawiam od czego...

Jak mięta nie pomaga na mdłości :szok: pierwszy raz słyszę :-D (czytam)
Generalnie, mi na każdą dolegliwość żołądkową pomagała herbata z pokrzywy, uwielbiam ją i dodatkowo podnosi hemoglobinę.

Miłego dnia laseczki.:happy:

No widzisz Bishopka mi niestety nie pomaga, wręcz przeciwnie, to zresztą nie jest tylko moja opinia . Natomiast miętę należy pić w gorące dni bo ochładza :p Wiola może z kopru włoskiego spróbuj

No nie wiem Kindzi, ja ogólnie nie lubie herbaty mietowej, ale całą moja rodzina pije ją własnie na nudności :happy:
Wiolu, a może zmuś się do zjedzenia czegoś lekkiego, albo może ktoś może skoczyć Ci do apteki po aviomarin, tylko, że po nim bedziesz senna.

reklama
Mięta działa dzisiaj na mnie oczyszczajaco. Zjeść nic nie mogę, bo od razu wymiotuję...nawet herbata za długo nie została w żołądku. :-(
Odliczam godziny do 16, bo najchetniej już teraz uciekłabym do domu i położyła sie do łózka.

Do góry