reklama
wiola20121119
Fanka BB :)
Albo zatrucie, albo jakaś grypa mnie rozbiera. Sama nie wiem, ale ledwo tu siedzę. Jutro chyba wolne wezmę, jak tak się będę czuła.
M
Margomari
Gość
Wiolu to może zwolnij się dzisiaj z pracy wcześniej. Żebyś tam nie padła. Może to rzeczywiście jakieś zatrucie.
wiola20121119
Chciałabym potwornie, ale nie mogę, bo sama zostałam. Jutro już będzie kolega i zapowiedziałam, ze wolne biorę, bo wieczorem pewnie będzie jeszcze gorzej. Muszę się jakos przemęczyć te 4 h, ale lekko nie jest. Wymiotuję co chwilę, chyba mnie jakaś jelitówka dorwała :-( Ze akurat dzisiaj kolegi nie ma :-( też sobie dzień wybrał
kaja2010
Ewa gratulacje!!!! Tak się cieszę, że Piotruś już po tej stronie brzusia. Dużo zdrówka dla Was
Wiola współczuje...chyba jakiś wirus cię dopadł . Koniecznie odwiedź aptekę, może cos dostaniesz po czym, Ci ulży
Aga serduszko jeszcze ma czas, żeby się pojawić. Nie denerwuj się...myśl tylko pozytywnie
Andrzejku (*)
Karolku (*)
Amelko(*)
Aniolki (*)
Wiola współczuje...chyba jakiś wirus cię dopadł . Koniecznie odwiedź aptekę, może cos dostaniesz po czym, Ci ulży
Aga serduszko jeszcze ma czas, żeby się pojawić. Nie denerwuj się...myśl tylko pozytywnie
Andrzejku (*)
Karolku (*)
Amelko(*)
Aniolki (*)
Witam,
Wiola ja też jakaś niewyraźna siedzę... też do 16 się już nie mogę doczekać!
Widzę, że temat herbaciany ostatnio ja lubię herbaty BIG ACTIV liściaste, a najbardziej smakuje mi herbata zielona z owocem maliny i płatkami bławatka. Na ich stronie można też skomponować własną herbatę - Skomponuj własną herbatę - W ofercie sklepu herbata zielona, biała, czerwona pu-erh i inne. POLECAM.
Wiola ja też jakaś niewyraźna siedzę... też do 16 się już nie mogę doczekać!
Widzę, że temat herbaciany ostatnio ja lubię herbaty BIG ACTIV liściaste, a najbardziej smakuje mi herbata zielona z owocem maliny i płatkami bławatka. Na ich stronie można też skomponować własną herbatę - Skomponuj własną herbatę - W ofercie sklepu herbata zielona, biała, czerwona pu-erh i inne. POLECAM.
wiola20121119
Apteka jest, ale pomysłu jak zażyc cokolwiek nie mam. Jak zwymiotuję to jest mi lepiej na chwilkę. Do 16 juz niedługo, wiec dzielnie siedzę, a jutro wziełam wolne. Wyleżę sie w łózku, wyspię i mam nadzieje, ze dojdę do siebie.
Tekla- to czekamy razem...
A moje dziecko zadzwoniło, ze mu wsza spadła z głowy Nigdy nie miałam z tym stycznosci, pomóżcie, czy jak nie ma nic na głowie i nie widać, to mu kupić jakiś aparat apteczny? Czy od razu wszystkim głowy pryskać? Pojęcia nie mam. Niby głowy czyste oboje mają.
Wczoraj pochowaliśmy naszego zwierzaczka, po 5 latach świnkę morską. Bidula jeszcze popiszczała, maż ją pogłaskał i przestało bić serduszko. Chłopcy pomęczyli wczoraj o nową, ale juz sie zaparłam, ze nie. Pies wystarczy, a przy swince i tak nie było chętnych do pracy, raz na jakiś czas mieli przyplyw milosci do niej, a tak to ja i mąż latalismy.
Tekla- to czekamy razem...
A moje dziecko zadzwoniło, ze mu wsza spadła z głowy Nigdy nie miałam z tym stycznosci, pomóżcie, czy jak nie ma nic na głowie i nie widać, to mu kupić jakiś aparat apteczny? Czy od razu wszystkim głowy pryskać? Pojęcia nie mam. Niby głowy czyste oboje mają.
Wczoraj pochowaliśmy naszego zwierzaczka, po 5 latach świnkę morską. Bidula jeszcze popiszczała, maż ją pogłaskał i przestało bić serduszko. Chłopcy pomęczyli wczoraj o nową, ale juz sie zaparłam, ze nie. Pies wystarczy, a przy swince i tak nie było chętnych do pracy, raz na jakiś czas mieli przyplyw milosci do niej, a tak to ja i mąż latalismy.
sylwetka74
cześć Dziewczynki
melduję się obecna nieprzytomna. Masakra jaki dziś powrót do domu miałam.. prawietrzy godziny wracałam a normalnie póltorej.
Wiola na wszelakie jelitówki cola tylko odgazowana. Jeśli chodzi o wszy to całą rodzinę potraktuj szaponem owadobójczym z apteki.
melduję się obecna nieprzytomna. Masakra jaki dziś powrót do domu miałam.. prawietrzy godziny wracałam a normalnie póltorej.
Wiola na wszelakie jelitówki cola tylko odgazowana. Jeśli chodzi o wszy to całą rodzinę potraktuj szaponem owadobójczym z apteki.
reklama
kaja2010
Sylwia ma racje....podobno odgazowana cola działa cuda. Co do wszy to ja nie pomogę
Sylwia taki powrót przez pogodę?
Sylwia taki powrót przez pogodę?
Podziel się: