reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Aga spokojnie... owulacja Ci się mogła przesunąć. Nie ma co patrzeć na datę ostatniej @ - to jest tylko orientacyjny termin. Ja dopiero w 7 tyg. usłyszałam serduszko... jedno :) Drugie w 8 tygodniu. Spokojnie kochana. Daj czas fasolce. trzymam kciuki &&&

Hello witam wszystkich.

Aguś nie denerwuj się. Ja po zrobieniu testu i badań krwi które potwierdziły że byłam w ciąży (jakoś 5 tydz) - zadzwoniłam do mojej lekarki żeby umówić się na wizytę. Lekarka ostudziła mój zapał i powiedziała żebym przyszła za jakieś 3 tyg żeby można było serduszko zobaczyć. Także spokojnie, nie stresuj się. Ja trzymam za Ciebie kciuki.

Kojotku po śmierci mojej Ali powiedziałam że nigdy nie będę już miała dzieci. Teraz po 3 miesiącach od jej śmierci zmieniłam zdanie. Jako że rodziłam naturalnie w grudniu mogłabym już zacząć się starać ale postanowiłam poczekać. Lekarze stwierdzili że powinnam się do kolejnej ciąży przygotować zarówno psychicznie jak i fizycznie (pierwsza ciąża była skomplikowana od samego początku więc wyczerpała moje ciało totalnie)

Witam sie z kawusia po pracy ;-)

Kojotku pamietam ze jak odrazu po odejscu Karolka tez zapragnełam kolejnego dziecka .. ale wiedzieałma ze po cc musze odczekac dłuzej niz po sn , pozniej jak poszłam do pracy to moim celem stała sie praca i piecie sie w niej w gore ...pojawiałay sie mysli o dziecku ale zawsze sobie powtarzałam niee jeszcze nie czas, jeszcze musze poczekac a teraz wiem ze na 10000 % jestem gotowa na malenstwo ... i moje mysli kraza tylko wokół tego ... mysle ze jesli bedziesz w pełni gotowa to działajcie :-)

ahh tak wogole to ciekawa jestem czy cosik tam sie ukleiło :-p

Agus bedzie dobrze zobaczysz :-) tak jak dziewczyny pisza owulka mogła sie przesunac i baczus jest mniejszy ;-)

kurde zima nie odpuszcza , słyszałam nawet ze moze tak byc do 20 kwietnia :confused2: dobrze ze nie kupiłam zadnej sukienki na wesele wczesniej ... bo teraz to ja nie mam pojecia co kupic ...

Syneczku kochany (*)
Aniołeczki(*)

Dzizys ile ja juz mam zlecen :) chyba moj kalendarz tego nie wytrzyma ;)
Aga Ty sie nie przejmuj, tak jak pisza dziewczyny, moglo sie cos poprzesuwac, ja zaszlam i bylam w szoku bo nie bylo w ogole takiej opcji i wg okresu byl 13tc a tak naprawde chyba 9tc, wiec na razie spokoj :)
Sylwetka a jak sobie radzisz bez tego czegos? :

Agus dziewczyny maja racje. To dopiero 5 tydzien, rownie dobrze serduszko moze pokazac sie za pare dni ...
spokojnie!!!
Pamiętaj, ze masz sie nie denerwować!!!!

Kindzi-musisz gruby kalendarz kupic

reklama
Witam wieczornie :happy:
kojotku, mu gin kazał czekać rok, włąsnie ze wzgledu na psychikę, więc jeżeli czujesz się na siłach i masz ochotę starać się o dzidzię, to się staraj juz po 3 miesiącach można.
Agnieszko, ja opierałam swoje wyliczenia na tym kalendarzu W którym tygodniu ciąży jesteś - kalkulator ciąży - *-spam-* i jak tam widzisz, wpisałam datę miesiączki i wyszło, że jest to 5 tygodni i 5 dni, więc jeszcze może byc za wczesnie na serduszko. Czasami dwa dni, a obraz sie zmienia. Poczekaj cierpliwie na wizytę u swojego ginekologa.

Do góry