reklama
sylwetka74
Fanka BB :)
gosiulek73
mama K&K&A
Kochane moje niosę Wam radośc wielką.
Dzisiaj koło godz. 11 na swiat przyszedł Piotruś.Ważył 4300 i mierzy 60cm.
Ewask miala cc poniewaz wczoraj lekarz stwierdził że mały bedzie duzy.Nie czekali więc dłużej i dzisiaj rozwiązali.
Oboje czuja sie dobrze choc ewę boli ale to zrozumiałe.Głos miała radosny i szczęsliwy.
Prosila Wszystkie pozdrowic i życzyła wesołych Świąt.
Ewuś jeszcze raz ogromne gratulacje i mnóstwo zdrówka dla Was:-):-):-)
Dzisiaj koło godz. 11 na swiat przyszedł Piotruś.Ważył 4300 i mierzy 60cm.
Ewask miala cc poniewaz wczoraj lekarz stwierdził że mały bedzie duzy.Nie czekali więc dłużej i dzisiaj rozwiązali.
Oboje czuja sie dobrze choc ewę boli ale to zrozumiałe.Głos miała radosny i szczęsliwy.
Prosila Wszystkie pozdrowic i życzyła wesołych Świąt.
Ewuś jeszcze raz ogromne gratulacje i mnóstwo zdrówka dla Was:-):-):-)
sylwetka74
Ale cudna wiadomość :-) Piotrusiu witaj po tej stronie brzuszka. Ewcia gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mój Igor też się urodził w Wielki Piątek
mój Igor też się urodził w Wielki Piątek
hallo halo wrociłam z pracy a tutaj takie wspaniałe wiesci :-)
Ewus Gratuluje bardzo :* buziaczek dla was :*
a ja wypijam herbatke i zabieram sie do sprzatania ...;-)a nie chce mi sie
Kochane zdrowych i weołych Świat spedzonych w rodzinnym gronie :*
Ewus Gratuluje bardzo :* buziaczek dla was :*
a ja wypijam herbatke i zabieram sie do sprzatania ...;-)a nie chce mi sie
Kochane zdrowych i weołych Świat spedzonych w rodzinnym gronie :*
Ewask gratuluje!!!! 4300 wow! Chłop jak dąb Życzę, aby rósł silny i zdrowy.
Wszystkim wam dziewczynki życzę świąt spędzonych w gronie rodziny, smacznego jajka, oraz mokrego dyngusa. Aby każdą z nas w te święta odwiedziły nasze Aniołki w snach!!!
Wszystkim wam dziewczynki życzę świąt spędzonych w gronie rodziny, smacznego jajka, oraz mokrego dyngusa. Aby każdą z nas w te święta odwiedziły nasze Aniołki w snach!!!
Jeszcze przed chwila mówiłam do męża ze juz tyle Ewa w szpitalu i nic wchodzę a tu takie wieści - gratulacje !!!!! Piotrusiu witaj po tej stronie brzusia
Życze Wam kochane na te święta duzo słońca, czasu spędzonego w rodzinnej atmosferze oraz wielu Łask Bożych
Życze Wam kochane na te święta duzo słońca, czasu spędzonego w rodzinnej atmosferze oraz wielu Łask Bożych
Załączniki
agnieszka012389
dobry wieczór)
ewa GRATULACJE!!!!dzieki dziewczyny ze sie martwicie !
u mnie wszystko dobrze uplawy zniknely w sumie to tylko te dwie plamki byly stwierdzilam ze to pewnie po igraszkach i nie bylam prywatnie u lekarza. staram sie nie zwarjowac pewnie jak bym poszla to bym sobie tysiac dolegliwosci wpisala... a tak staram sie myslec ze bedzie dobrze moj syn ma nas w opiece i dba pewnie o nasze zdrowko. jestem tego zdania ze co ma byc to bedzie....
ale zapomnialam sie predzej pochwalic iz dzis mija moj 9 dzien bez papierosa))
ewa GRATULACJE!!!!dzieki dziewczyny ze sie martwicie !
u mnie wszystko dobrze uplawy zniknely w sumie to tylko te dwie plamki byly stwierdzilam ze to pewnie po igraszkach i nie bylam prywatnie u lekarza. staram sie nie zwarjowac pewnie jak bym poszla to bym sobie tysiac dolegliwosci wpisala... a tak staram sie myslec ze bedzie dobrze moj syn ma nas w opiece i dba pewnie o nasze zdrowko. jestem tego zdania ze co ma byc to bedzie....
ale zapomnialam sie predzej pochwalic iz dzis mija moj 9 dzien bez papierosa))
reklama
Podziel się: