reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Witam sie z rana :-) ale u mnie sniega napdało i nadal pada :szok: mam nadzieje ze jutro bedzie lepsza pogoda bo jak tu isc z koszyczkiem w sniegu smiesznie tak jakos :-p:-p

mamoszymusia no to zapraszam na kawke :-D
KAWA-U%7E1.JPG

Agus daj znac co i jak ... martwimy sie ...

Karolku (*)
Anioleczki(*)

reklama
Ja już w pracy i też po kawusi.
Kurde ale śniegu nawaliło... i dalej sypie. Dziewczyny może nam się wszystkim pomyliło i to Boże Narodzenie się zbliża a nie Wielkanoc? :D Sylwetka, Monila zazdroszczę! Też bym wolała jakąś pracę gdzie się trzeba ruszać. A tak siedzę z dupką na krześle 8 godzin + 2 godz. w aucie na dojazdy... i żeby mieć jakikolwiek ruch zostają ćwiczonka w domu. A jak się wróci i ogarnie trochę to już się tak nie chce....

Dziś znów mi się śniło, że jestem w ciąży... tym razem, że byłam w 7 tc. i jakaś pielęgniarka mnie badała. Powiedziała, że szyjka nie trzyma. A ja dzwoniłam do gina przerażona, a on mnie jeszcze opierniczył, że za szybko zaszłam w ciążę po cc i na pewno nie donoszę... brrr straszny sen.

Dziewczyny, może Aga się zgłosiła na IP i zostawili ją na obserwacji. OBY WSZYSTKO BYŁO DOBRZE!!

Ostatnia edycja:
Kojotku przytulam....teraz te pare dni będą jak w jakims Amoku, ale choć trudno w to uwierzyć będzie lepiej....ale będą dni w których wszystko znów powróci...a póxniej znów lepiej i tak w kółko....przytulam.

Tekla to musisz mieć taka pracę jak ja niby za biurkiem, a jednak w ruchu :-D ale na szczęście ja za biurkiem siedzieć nie lubię, więc aż tak bardzo nie narzekam tzn nie narzekałam :-D

Frogusia śliczny koszyczek...ja nic nie przygotowałam, ale jak zobaczyłam dziś Twój koszyczek to chyba tez taki zrobię.

Sylwetka Twój stroik też śliczny, az mam wyrzuty, ze nic nie mam dla Filipka...

Monila też doznalam szoku jak otwierając oczy z nadzieją, że zobaczę słoneczko, a tu na oknach śnieg :szok: i cały czas sypie :crazy:
A niby jutro miało być ciepło 7 st :dry::dry:

Cześc Dziewczynki

Dwie kawusie już zaliczone. wczoraj miałam się wcześnie połozyć, a jak zwykle zeszło mi się do 23. Dzisiaj myślałam, że rano budzik rozwalę :-) Dobrze, że jeszcze godzinę w busie pospałam.

U nas też zimno, ale śnieg póki co nie pada.

Synku
[*]
Aniołkowa Bando
[*]

Witam się i ja
Piękne te Wasze stroiki. Ja sama nie robilam, kupiłam gotowy :-( Tak mi się spodobał i w dodatku mój Wiktor sie upierał, aby Wojtusiowi kupić własnie ten, ze się poddałam.
Ja w pracy tez siedzę, więc Tekla, Kindzi jestem trzecia- dołączam sie do ćwiczeń...mam nadzieję, ze nawzajem będziemy sie motywować...Ale czasem po pracy nic mi się już nie chce...
Kojotku- przytulam mocno!!!Mnie też zaczęli ludzie denerwować, wiec zaszywałam sie w pokoju z komputerem...I oczywiście bb forum :-) bez niego byłoby strasznie ciezko...
Agnieszko-daj znać co u Ciebie!!!

U nas też zimno, ale dzisiaj pierwszy dzień od bardzo dawna nie musiałam szyb skrobać :-) Zawsze jakiś plusik jest. Mi dzisiaj moze się uda wcześniej z pracy wyrwać, bo moi panowie sami w domu urzędują, a to może sie nie za ciekawie skończyć...Poza tym muszę zakupy zrobić i aż sie boję wejsć dzisiaj do jakiegoś wiekszego sklepu...świeta już, już, a ja mam 2 jajka w domu :-( nie mam weny do przygotowań, ale muszę się wziaść w garść...

reklama
Do góry