reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Przepis na PYSZNĄ sałatkę nowalijkową :)

Sałatka układana warstwami:
- kurczak pokrojony w kostkę usmażony, przyprawiony ulubioną przyprawą (ja daję kebab-gyros z prymatu)
- 2 woreczki ryżu ugotowane i wymieszane z 2 sosami koperkowo-ziolowymi
- pomidor w kostke
- por
- majonez
- ogórek zielony w kostkę
- 5 jajek
- majonez
- starkowany ser żółty
- rzodkiewka w kostkę
- szczypiorek

Potrzebna wysoka prosta miska. Wiem - dużo krojenia ale naprawdę warto :D

i los fotos:
100_6845.jpg

Załączniki

• 100_6845.jpg
    100_6845.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 64
Hej,

Jak co roku chcialam wam Życzyc zdrowych ,spokojnych Świąt Wielkanocnych!!!Cały czas was podczytuje ,jestescie naprawde twarde i dzielne kobietki.Dla waszych kochanych aniołków
[*]
Zobacz załącznik 548793

Bibianko-gratuluje blizniaków bedziesz miala podwójne szczescie od Filipka:*

Gratuluje takze wszystkim przyszłym mamusia spokojnych miesiecy....

czesc dziewczyny

U nas tak sobie od wtorku mamy z Lidzią jelitówkę choc małej w miarę przeszło, a ja mam samopoczucie kiepskie trzy dni w łóżku leżałam tylko do ubikacj szybko byłam w stanie wstać.Dzisiaj oprocz bólu żołądka jest w miarę i dzieciaczkami poszłam do koscioła z koszyczkiem.Martwie się o Gabrysia aby nie załapał.

Zdrowia,szczęścia i radości
niech wam uśmiech w sercach gości
a zajączek piękny, biały
niech przyniesie koszyk cały
jajek złotych, kolorowych
i miłości cały worek.

Aniołki(*)

Tekla tule mocno ;** wiem jak Ci cieżko;( dla Kaspianka i Dominika (***)

przepis mi sie podoba. Tez taka zrobię ;) a ja dzis zrobiłam swoje pierwsze bezy ale Czad ;P nie sadzilam ze mi wyjdą wogole .zostalo mi białko z jaj do sernika i szkoda było wywalić

Synku tęsknimy bardzo (***)
Aniolki (***)

ufff jak juz po pracy i teraz smiało moge powiedziec ze mam Świeta :-)jutro moze mnie nie byc bo rano idziemy na swiateczne sniadanko do tesciow a pozniej wszyscy jedziemy do babci na wies zjezdza sie tam cała rodzinka ... jejciu znowu bedzie gadanie ... i dogadywanie .. ale na szczescie nie zostajemy tam na noc ;-) nie lubie juz takich zjazdow rodzinnych ...:-(

Tekla przytulam cie :*
molsza zdrowka dla was :-)

Karolku syneczku (*)
Aniołeczki(*)

reklama
Dziewczynki,

Malo mnie u Was ale mysle o Was codziennie, moze jestem samolubna bo wiem ze bardzo pomoglyscie mi kiedy tego potrzbowalam ale kiedy trafia tu kolejna aniolkowa mama to moje serce peka na nowo, nie daje rady czytac o bolu i lzach.... teraz mam ciezki czas bo rok temu mialam termin porodu na 2 kwietnia :(
Obiecuje wrocic do Was jak tylko bede czula sie gotowa....tesknie strasznie za Wami...

WESOŁYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH

images

Aniołeczki malutkie (*)
Córeczko, tęsknię bardzo (*)
Fasolinki, zdrówka *

Do góry