reklama
Przepis na PYSZNĄ sałatkę nowalijkową
Sałatka układana warstwami:
- kurczak pokrojony w kostkę usmażony, przyprawiony ulubioną przyprawą (ja daję kebab-gyros z prymatu)
- 2 woreczki ryżu ugotowane i wymieszane z 2 sosami koperkowo-ziolowymi
- pomidor w kostke
- por
- majonez
- ogórek zielony w kostkę
- 5 jajek
- majonez
- starkowany ser żółty
- rzodkiewka w kostkę
- szczypiorek
Potrzebna wysoka prosta miska. Wiem - dużo krojenia ale naprawdę warto
i los fotos:
Sałatka układana warstwami:
- kurczak pokrojony w kostkę usmażony, przyprawiony ulubioną przyprawą (ja daję kebab-gyros z prymatu)
- 2 woreczki ryżu ugotowane i wymieszane z 2 sosami koperkowo-ziolowymi
- pomidor w kostke
- por
- majonez
- ogórek zielony w kostkę
- 5 jajek
- majonez
- starkowany ser żółty
- rzodkiewka w kostkę
- szczypiorek
Potrzebna wysoka prosta miska. Wiem - dużo krojenia ale naprawdę warto
i los fotos:
Załączniki
Phelania
Mama 2 urwisów :P
Hej,
Jak co roku chcialam wam Życzyc zdrowych ,spokojnych Świąt Wielkanocnych!!!Cały czas was podczytuje ,jestescie naprawde twarde i dzielne kobietki.Dla waszych kochanych aniołków
[*]Zobacz załącznik 548793
Bibianko-gratuluje blizniaków bedziesz miala podwójne szczescie od Filipka:*
Gratuluje takze wszystkim przyszłym mamusia spokojnych miesiecy....
Jak co roku chcialam wam Życzyc zdrowych ,spokojnych Świąt Wielkanocnych!!!Cały czas was podczytuje ,jestescie naprawde twarde i dzielne kobietki.Dla waszych kochanych aniołków
[*]Zobacz załącznik 548793
Bibianko-gratuluje blizniaków bedziesz miala podwójne szczescie od Filipka:*
Gratuluje takze wszystkim przyszłym mamusia spokojnych miesiecy....
moolsza
Fanka BB :)
czesc dziewczyny
U nas tak sobie od wtorku mamy z Lidzią jelitówkę choc małej w miarę przeszło, a ja mam samopoczucie kiepskie trzy dni w łóżku leżałam tylko do ubikacj szybko byłam w stanie wstać.Dzisiaj oprocz bólu żołądka jest w miarę i dzieciaczkami poszłam do koscioła z koszyczkiem.Martwie się o Gabrysia aby nie załapał.
Zdrowia,szczęścia i radości
niech wam uśmiech w sercach gości
a zajączek piękny, biały
niech przyniesie koszyk cały
jajek złotych, kolorowych
i miłości cały worek.
Aniołki(*)
U nas tak sobie od wtorku mamy z Lidzią jelitówkę choc małej w miarę przeszło, a ja mam samopoczucie kiepskie trzy dni w łóżku leżałam tylko do ubikacj szybko byłam w stanie wstać.Dzisiaj oprocz bólu żołądka jest w miarę i dzieciaczkami poszłam do koscioła z koszyczkiem.Martwie się o Gabrysia aby nie załapał.
Zdrowia,szczęścia i radości
niech wam uśmiech w sercach gości
a zajączek piękny, biały
niech przyniesie koszyk cały
jajek złotych, kolorowych
i miłości cały worek.
Aniołki(*)
Tekla tule mocno ;** wiem jak Ci cieżko;( dla Kaspianka i Dominika (***)
przepis mi sie podoba. Tez taka zrobię a ja dzis zrobiłam swoje pierwsze bezy ale Czad ;P nie sadzilam ze mi wyjdą wogole .zostalo mi białko z jaj do sernika i szkoda było wywalić
Synku tęsknimy bardzo (***)
Aniolki (***)
przepis mi sie podoba. Tez taka zrobię a ja dzis zrobiłam swoje pierwsze bezy ale Czad ;P nie sadzilam ze mi wyjdą wogole .zostalo mi białko z jaj do sernika i szkoda było wywalić
Synku tęsknimy bardzo (***)
Aniolki (***)
ufff jak juz po pracy i teraz smiało moge powiedziec ze mam Świeta :-)jutro moze mnie nie byc bo rano idziemy na swiateczne sniadanko do tesciow a pozniej wszyscy jedziemy do babci na wies zjezdza sie tam cała rodzinka ... jejciu znowu bedzie gadanie ... i dogadywanie .. ale na szczescie nie zostajemy tam na noc ;-) nie lubie juz takich zjazdow rodzinnych ...:-(
Tekla przytulam cie :*
molsza zdrowka dla was :-)
Karolku syneczku (*)
Aniołeczki(*)
Tekla przytulam cie :*
molsza zdrowka dla was :-)
Karolku syneczku (*)
Aniołeczki(*)
reklama
Smerfetka*
Fanka BB :)
Dziewczynki,
Malo mnie u Was ale mysle o Was codziennie, moze jestem samolubna bo wiem ze bardzo pomoglyscie mi kiedy tego potrzbowalam ale kiedy trafia tu kolejna aniolkowa mama to moje serce peka na nowo, nie daje rady czytac o bolu i lzach.... teraz mam ciezki czas bo rok temu mialam termin porodu na 2 kwietnia
Obiecuje wrocic do Was jak tylko bede czula sie gotowa....tesknie strasznie za Wami...
WESOŁYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH
Aniołeczki malutkie (*)
Córeczko, tęsknię bardzo (*)
Fasolinki, zdrówka *
Malo mnie u Was ale mysle o Was codziennie, moze jestem samolubna bo wiem ze bardzo pomoglyscie mi kiedy tego potrzbowalam ale kiedy trafia tu kolejna aniolkowa mama to moje serce peka na nowo, nie daje rady czytac o bolu i lzach.... teraz mam ciezki czas bo rok temu mialam termin porodu na 2 kwietnia
Obiecuje wrocic do Was jak tylko bede czula sie gotowa....tesknie strasznie za Wami...
WESOŁYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH
Aniołeczki malutkie (*)
Córeczko, tęsknię bardzo (*)
Fasolinki, zdrówka *
Podziel się: