reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Kojotku też dzisiaj cały dzień o tobie, o was myślałam. Dla mnie dzień pogrzebu był najgorszy, może dlatego, że jest w nim coś ostatecznego. Kochana powtórzę za dziewczynami, będzie lepiej ale na to potrzeba czasu.

u mnie dzisiaj płaczliwie było. spotkałam się z moją prof z liceum. No i ona zapytała się ile mam dzieci. Kiedy mówiłam ,że dwóch synów ale jeden z nich jest Aniołkiem to się rozkleiłam. Niby wszystko jest ok, ale są dni kiedy nie mam siły na to żeby się trzymać.

a takie "dzieło" florystyczne stworzyłam dla Kubusia osobistymi rękoma :-)
2013-03-28 12.26.35.jpg

Załączniki

• 2013-03-28 12.26.35.jpg
    2013-03-28 12.26.35.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Kojotku przytulam bardzo, bardzo mocno.
Sylwetka
no, no, no piękne!!!!! Zdolniacha z Ciebie :)

A ja się dziwczyny za siebie wzięłam od poniedziałku, bo w nic się nie mieszczę :/ właśnie skończyłam brzuszki robić. Trzymajcie kciuki, żeby za jakieś 2-3 miesiące były widoczne jakieś efekty i żebym wytrwała w diecie ;) A może któraś się przyłączy do ćwiczonek i diety? razem raźniej!

Ostatnia edycja:
Tekla ja bardzo chętnie :D obiecuję sobie ćwiczenia od pół roku :D ja na rozmiar nie narzekam, ale boczki mogłabym zgubić i ujędrnić ciało :) ale ta moja silna wola jest tak samo silna jak w rzucaniu palenia :)
Sylwetka ​no to fantastycznie :D dieta? ćwiczenia? czy stres ;)

Aga nie wiem czy to aktualne ale możesz udać się do szpitala, powiedzieć że jesteś w ciąży i plamisz tam zbada cię lekarz, czas jest bardzo ważny, bo w ciąży plamienie to nie jest nic naturalnego, choć się zdarza i nie zawsze oznacza coś złego to jednak lekarz obowiązkowo.

Aaaaaa no to Sylwetka pewnie i za siłownię Ci to starcza :) ja jestem za leniwa na ćwiczenia i wypompowana po pracy :( ale jeżdżę mpk więc mam trochę ruchu, bo na przystanek kawałek :)

ja po pracy ...;-) u nas w pracy tez sie fajnie kg zrzuca nie dosc ze bardzo sie na biegasz i nadzwigasz to jeszcze niska temperatura robia swoje :-p ale nie narzekam :-)

Kojotku kochana Pryztulam Cie bardzo mocno :*

u mnie dzis w pracy kolega dla zartow pwoiedizał ze przeczuwa ze w ciagu 3 miesiecy zajde w ciaze :-p haha nie wiem skad mu sie to wzieło bo przeciez nie gadam z nim na takie tematy , wogole w pracy nie gadam o takich sprawach :-p

Karolku (*)
Wojtusiu(*)
Aniołęczki(*)

Aga odezwij sie jak tam? Ja w pierwszym trymestrze tez mialam takie brązowe plamienia ale mój lekarz mówił ze tak sie czasem zdążą. Koniecznie jednak musisz odwiedzić lekarza

Sylwetki ja tez prosze o maila z wiosna ;) śliczny stroik
Ja tez dzis zaszalalam i zrobiłam dla Kubusia
image.jpg

Kojotku tule mocno ;*

Synku kocham Cie (***)
Aniolki (***)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 52
reklama
Kojotku przytulam i dla Twojego Aniołeczka(*)

Ja np.po pogrzebie poczułam się lepiej.Wiedziałm, ze to jest już Szymusia miejsce, że mogę do niego chodzic, celebrowć, stroić, sprzątac.... Lepsze to niż kostnica.

Wstawię i ja później stroiczek jaki zrobiłam dla Szymusia. Wasze są śliczne, a co najważniejsze zrobione przez mamusie i dlatego najpiękniejsze...

Marka - dla Wojtusia (*) na miesiecznicę i dla reszty Aniołeczków(*)

Tekla ja tam całe życie na diecie. Raz lepiej raz gorzej. Na chwilę obecną wybieram się masaże banką chinska, by ciut ujędrnić ciałko. Ale to juz po świętach.

Nie spię jak zwykle od 5.00, zatem juz po kawusi ale dla towarzystwa z którąś się raz jeszcze napiję.

Do góry