reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Melduję się :-D
Śnieg sypie, a mi gdzies ulatuje moja energia... Mysłałam, ze już zostanie, ale niestety nie. Wróciłam znowu na swoją hustawkę i tym razem nie lecę do góry, a spadam w dół.
Mamo Natalki- wczoraj poczytałam Twoje wierszyki na stronce-piękne!!!

reklama
Witam z herbatką żurawinową i życzę miłego dnia.
Sylwetko, szybkich godzin pracy i szybkiego liczenia :happy2:

A ja jestem śpiąca, normalnie mogłabym spać i spać i spać :baffled:

Sylwetko, oby czas szybko zleciał.

Bishopko - dolączam sie do chęci spania...Ja też bym chetnie sie położyła, oczy same mi sie zamykają.

Od wczoraj w mojej głowie mam wciaż powtarzajacy sie film z ostatniego dnia Wojtusia, od rana w domu, przez szpital i wieczór w domu...cały czas mi się odtwarza w głowie...

Sylwuś- o jest myśl :-D Ale sprawdź te kable, aby żadnego zwarcia nie było, albo w jakiejś maszynce. Mi smierdziało jak w kompie padł wentylator i sie przegrzały płytki...

reklama
Do góry