reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
trzymam w gotowości. Jestem silnie przygotowana do szybkiej ewakuacji z miejsca ewentualnego zdarzenia :-) Najgorsze, że to śmierdzi 3ci dzień a żadna z dziewczyn które miały przez te dni dyżury nic z tym nie zrobiła. Dzisiaj tylko usłyszałam że śmierdzi i nic poza tym

spychologia...
denerwuje mnie takie podejście, jak sie pracuje to trzeba dbać o miejsce pracy, przecież robi sie to dla firmy, ale i dla siebie, zwłaszcza jak sie spedza tyle godzin jak Wy...

Dzień dobry dziewczyny

Ja też od rana cały czas śpiąca jestem. Co prawda mogę spać ile chce bo ciągle jestem na zwolnieniu i nie muszę rano wstawać do pracy. Ale dziś nie mogę się do niczego zmobilizować. A jeszcze pakowanie walizki mnie czeka i cała noc w autobusie. Jadę do siostry a później do rodziców. Jakby mnie tu zbyt długo nie było to znaczy, że jestem u rodziców. Moja mama stwierdziła że nie potrzebuje internetu w domu bo wystarczająco nasiedzi się przed komputerem w pracy. Tak więc będę odpoczywać prawie zupełnie odcięta od świata gdzieś w lasach południowo wschodniej Polski :)

Wiola
ja mam tak co noc.. Każdej nocy śni mi się ostatni dzień mojej Ali... i tak od ponad 2 miesięcy.. na okrągło ten sam koszmar.. więc Cię rozumiem

Sylwetka trzymaj się i nie przyśnij żebyś nie przegapiła ewakuacji ;)

reklama
Do góry