M
Margomari
Gość
Dzięki dziewczyny.. Idę spać bo wykończona po tym dniu jestem. Dobranoc wszystkim
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
piękneMonisia-1980 Witaj kochana wśród Aniołowych mam,tak mi bardzo przykro
Dla Aniołeczków {*} {*}{*} Dla Alicji [*}
kaja2010 To super że jest wszystko u Ciebie dobrze,bardzo się cieszę :-)
sylwetka74 Piękna opowieść,aż się popłakałam ;-(((
Malinkaizi Dla moich rodziców to pierwsza wnusia Natalka,bardzo ją kochają,pomimo tego że jej nie widzieli tylko ze zdjęć na USG ale powtarzają że mają wnusie jak najbardziej tylko że jest w niebie,musiała odejść.Dla moich teściów to kolejna wnuczka,oni są inni,niby odwiedzają wnusie "czasem"ale to nie milość,to nie zrozumienie.Dwa miesiące po pochówku potrafili iść na wesele,więc to ma się nazywać zrozumienie?wsparcie?
A to moje prace własnoręczne :-)
Zobacz załącznik 543557Zobacz załącznik 543556
Iwonko- ja równiez dołączam się do wybijania Antosiowi z główki gorączkowania!!! jak tyle e-cioć mu będzie powtarzać, to musi sie posłuchac :-)