reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Jaka piękna pogoda! jestem u mamy, na wsi i jak sobie pomyślę, że mogłabym teraz sobie siedzieć na tarasie, w wózeczku dzidzia... aż mnie coś ściska za serce...

własnie wyszłam z wanny ,bo tez o 23 wrociłam z pracy ...padnieta jestem jak cholera .... a tu sasiadka sie obraziła ze nie wpadłam po pracy do niej na jej urodziny ... :wściekła/y: normalnie mnie zatkało... mowiłam ze jak wroce wczesniej to wpadne na chwilke .. a teraz jestem tak zmeczona ze nie mam siły na nic ... ale ona oczywiscie tego nie rozumi bo wogole nie pracuje .. ehh

psychicznie u mnie ciezko :-( i wydaje mi sie ze z dnia na dzien gorzej :-( bo przeciez znowu zbliza sie 24 marca :-:)-(

dzis przed praca byłam u tesciowej pomyłam jej okna , firanki pozmieniałam ... o 16 mieli przyjechac dziadkowie (rodzice tesciowej) zostaja do jutra ...

chyba juz tutaj nikogo nie ma ...:-p

BIBI -gratuluję suwaczka -właśnie zauważyłam :-):-)

Cześć
usprawiedliwiam się dlaczego mnie nie ma ...
Pracuję nad moim dorobkiem wielkanocnym...:-D:-D:-D

To cały efekt mojej pracy od kilku tygodni :szok::-D:-D:-D

Załączniki

• DSC_0179.jpg
    DSC_0179.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 26
  • DSC_0183.jpg
    DSC_0183.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 25
  • DSC_0369.jpg
    DSC_0369.jpg
    11,7 KB · Wyświetleń: 28
Karolku (*)

Aniołki (*)

Monila dziwna ta sąsiadka:confused: tak trudno zrozumieć, że ktoś po pracy może byc zmęczony?

As piękne te rzeczy zrobiłaś :tak:

A ja z bólem głowy siedzę z kawką....

WItam sie z kawusia

wrr głowa mi peka ... :-(

as ale slicznosci :-D masz talent:tak:

bibi wiec siedizmy razem z bolacymi głowami ;-)

Karollku(*)
Aniołeczki(*)

reklama
Do góry