reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Boże, jeżeli istniejesz … pozwól mi pojąć,
co stało się wtedy, gdy musiałam podjąć
tę decyzję na tak, podpisać dokumenty
tak strasznie dużo ich było, bez pytań zbędnych
Powiedz szczerze, jakie znaczenie dla Ciebie
ma jeszcze jeden Aniołek.. tam w niebie….?
czy wiesz kim był dla mnie…? wiesz???? wiesz jak czekałam?
Wiesz przecież… i wiesz jak bardzo go chciałam
jak walczyłam z lękiem i z moim ciałem,
więc pozwól zrozumieć tę Twoją pazerność nie małą
na nasze dzieci
po co Ci tam one???? Po co pytam…
Przemyśl to… nie musisz się spieszyć,
to nie jest moja zagadka
bo póki świat istnieje,
pytać o to będzie każda osierocona matka

reklama
Też byłam u mojego Syneczka na cmentarzu. Ledwie doszłam, wszystko zasypane, śnieg prawie do pasa, ale udało się. Odgarnęłam śnieg, zapaliłam znicz...minęły dwa tygodnie, a ja nie mogę uwierzyć w to co się stało...

Michałek
[*] 25.01.2013 21t6d
Aniołek
[*] 01.06.2012 5t

Gosia duzo zdrowka dla Kacperka :-)

ja zabieram sie za sprzatanie bo jutro po pracy chce sobie odpoczac troszke :p bo pozniej chyba Gosci bedziemy mieli ...

Karolku syneczku (*)
Aniołeczki(*)

Witajcie.
Zapalam światełka dla naszych aniolków (*) (*) (*)

wpadam pochwalić się ostatnim wyrobem
Karolinkowe kowbojki :-D:-D

no i dowiedziałam się, że moja Natalia ma zakrzep żyły skroniowej, czy tętnicy... punkcji nie będą robić, spróbują rozbić antybiotykami, lekarz powiedział, że czeka ją półroczne leczenie, a jak to się powtórzy to będzie musiała brać leki do końca życia. Ale chyba nie jest tak najgorzej. Wujek powiedział, że dostała moje smsy , ale nie odpisze bo źle widzi. Chciałabym ją odwiedzić, ale leży w szpitalu w Nysie, to kawałek od Wrocławia. Ale może pojadę, mnie taki historie bolą strasznie, ona jest 3 lata młodsza ode mnie. A jak miała jakieś 17 lat to się okazało że ma torbiel ale już tak skręconą, że ją rozcinali i wycinali jej to g****. Aha no i może to są powikłania pogrypowe albo genetycznie, bo jej mama miała zakrzepy ale w żyłach w nogach, brała heparynę. Boję się, ale czuję, że będzie dobrze. Pół nocy nie spałam. Dzięki dziewczyny, że jesteście i ze się interesujecie! :*

Gosia zdrówka dla Kacpra! Całuski od ciotek klotek :)

I światełka dla Aniołków
[*]
[*]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry