reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Witam Was :) ja już po rosołku :)

Nie wiem Gosia, w sumie ode mnie niewiele osób wie o tym, co mnie spotkało i nie wiem, czy chciałabym, żeby się dowiedzieli w ten sposób. Jeśli chcesz, możesz wkleić nie wspominając, że to moja strona. Nie zrozumcie mnie źle dziewczyny, nie chcę, żeby nagle się zrobiło poruszenie wśród moich znajomych...

A jeśli któraś z Was ma coś do dodania - jak już pisałam - a propos lekarzy , to ja to chętnie umieszczę, bo to jest skandal.

Tekla spoko :) i ja tu się zgadzam niestety, z rodziną najlepiej na zdjęciach i o tym dopiero niedawno się przekonałam... a szkoda

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien dobry ;-)

wczoraj sobota mineła spokojnie , wiadomo sprzatanie pozniej zakupy a popołudniu urodziny kolegi ;-) dzis siedzimy w domku , za oknem tak brzydko ze az nieche sie wychodzic ...

Karolku syneczku moj (*)Andrzejku(*) Karolku(*)

Tekla, strasznie przykre to co usłyszałaś z ust wujka. Moje dzieciątko miało tylko 9 tygodni ciąży, a zostało przez nas pochowane. Nie każdy to rozumie, nie każdy musi to rozumieć, nie każdy wie o pochówku.
W przypadku, tak dużych dzieci, lepiej co by się Twój wujek w jęzor ugryzł :(
Amelko (*)
Aniołeczki (*)

Ostatnia edycja:
Amelko (*)

Aniołeczki (*)

Tekla ten wujek przesadził.....słów brak....ciekawe czy jak jemu z rodziny ktoś umrze to pochowa....człowiekowi należy się szacunek, więc dlaczego nie możemy go pochować?

reklama
Do góry