reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Dziękuję Dziewczynki za wszystkie propozycje.
Najgorsze że za późno się obejrzałam i nie miałam kiedy się rozejrzeć.
Oni na stałe wyjeżdzają do Anglii więc pewnie wielu rzeczy nie wezmą dlatego damy im książkę albo album np. o Ojcu Świetym bo mamy nowy.

reklama
Wy tu dzisiaj o odchudzaniu cały czas a moze ktoś mi doradzi jak przytyc?;( jak raczej w ta stronę zawsze miałam problem. Nawet w ciąży mało co przytylam do CC wazylam 57,5 kg a teraz max 52.5 zwykle 51 z kawałkiem. Ja niestety tez mam tak ze jak sie denerwuje to przestaje jeść, generalnie czasami mogę nic nie jeść. Teraz staram sie jest regularnie nawet do pracy na druga zmianę staram sie brać ciepły obiad ale i tak nic mi nie przybywa.

Gosiu album tez fajny prezent- na zawsze zostanie jako pamiątka

Frogusia ja tez miałam zawsze taki problem.Nie wiem co to diety.
Teraz wreszcie waże tyle żeby nie wyglądać jak kościotrup...i dobrze się czuję.

Córeczko , tak bardzo tęsknię za Tobą (*)
Andrzejku (*)
Aniołeczki malutkie (*)
Fasolinki , zdrówka ***

Od nastepnej @ gin bedzie monitorowal cykl i jest dobrej mysli ma nadzieje ze szybko sie uda, zobaczymy...

MILEGO DNIA DZIEWCZYNKI :)

Witam sobotnio. Ja od rana w kuchni, bo musiałam się dopchać do kuchenki żeby zrobić moje ciasto 3-Bit :-), bo po mnie czekał w kolejce mój mąż, który robi pierogi na obiad. Więc dziś laba i obżarstwo :-D

Witam się i ja jeszcze z kawką.
U mnie dzisiaj tez laba. Wczoraj sobie posprżtałam.Na obiad wyjęłam z zamrażalki polędwiczki gotowe więc siedzę sobie i robię spódniczkę na szelkach na szydełku.

Bishopka
czeka na Twój kocyk....

Kinguś
&&&&&&&&&&

Smerfetko, kciuki zaciskam razem z Haną &&&&&&&&&
Gosiu, do kocyka brakuje mi tylko kwiatuszka, ale nie ma w hurtowni koloru takiego jak ja bym chciała, więc czekam. Jak tylko przyjdzie, to jeden dzień i wstawiam fotkę :-)

reklama
Do góry