reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Gosiu a może jakiś ładny komplecik ręczników? To pózniej zostaje na lata albo rzeczywiście te kubeczki czy filizaneczki

Synku (***) kocham Cię
Aniolki (***)
Fasolinki ;***

reklama
Witam się z Wami. Z kawusią i bólem głowy :( u mnie tak wiało wczoraj strasznie! Dzisiaj nawet nie wiem, bo jeszcze nie wychodziłam :)

Happymum ​dzięki, ale właśnie my to już znamy :)

Bry ! ja juz pije 2 kawe .. jakas taka nie do zycia dzis jestem ... wrrr ...ale jeszcze tylko dzis do pracy i weekend ...

u mnie od wczoraj tak wieje ze głowe chce urwac ... az nie chce sie wychodzic ...

Kindzia a moze cisteczko do kawy ??
kawa_i_ciastko_.jpg

(*) Karolku (*)
Aniołęczki (*)(*)
Fasolinki(*)

hahah Elomelo ja tez na diecie jestem od dłuzszego czasu ... ale słodkiego sobie nie odmawiam :) i efekty sa :p 10 kg mniej :p haha ;)

Monilka to daj swoj sekretny przepis jak zgubic 10 kg;-)

Tak jak sie umawialam z moim ginem ze jesli w ciagu 6 m-cy nie zajde w ciaze mam sie zglosic do niego i dzis ide na 15.30 do niego trzymajcie za mnie kciuki

smerfetka . poprstu duzo cwicze ...:) przynam ze sa dni w ktorych wogole nic nie jadam bo nie czuje głodu .. wtedy zapominam ze mam cos zjec bo zoładek nie woła jedzenia :) a czasmi moge cały dzien byc tylko o cukierkach i tez nic mi nie ma :)ehh a po drugi jak mam zmartwienia i stresy to odrazu nie potrafie jesc i lece z wagi ... ale tak powaznie to jak mam ochote na cos słodkiego a np. jadłam juz ciastko czy cos to biore i jem jakis owoc lub warzywko albo pije wode z cytrynka :)

oo to trzymam kciuki za wizyte :) swoja droga ja tez musze do mojego sie wybrac .. moze w marcu ...

Smerfusiu mocno trzymam kciuki.

Mojej siostry mąż tak się wziął za siebie że od u roku schudł 10kg. Kupił garnki na parę dostał jakąs dietę i proszę jakie efekty.trochę byłam przerażona ale siostra mówi że sie świetnie czuje.

reklama
ja tez swietnie sie czuje :) ale wiem tez ze sama dieta to nic , trzeba jeszcze cwiczyc zeby skora robiła sie napieta ...:-)

jejsiu dziewcyzny u mnie wieje i deszcz pada ... wrrr

Do góry