reklama
Bry ! ja juz pije 2 kawe .. jakas taka nie do zycia dzis jestem ... wrrr ...ale jeszcze tylko dzis do pracy i weekend ...
u mnie od wczoraj tak wieje ze głowe chce urwac ... az nie chce sie wychodzic ...
Kindzia a moze cisteczko do kawy ??
(*) Karolku (*)
Aniołęczki (*)(*)
Fasolinki(*)
u mnie od wczoraj tak wieje ze głowe chce urwac ... az nie chce sie wychodzic ...
Kindzia a moze cisteczko do kawy ??
(*) Karolku (*)
Aniołęczki (*)(*)
Fasolinki(*)
Smerfetka*
Fanka BB :)
Monilka to daj swoj sekretny przepis jak zgubic 10 kg;-)
Tak jak sie umawialam z moim ginem ze jesli w ciagu 6 m-cy nie zajde w ciaze mam sie zglosic do niego i dzis ide na 15.30 do niego trzymajcie za mnie kciuki
Tak jak sie umawialam z moim ginem ze jesli w ciagu 6 m-cy nie zajde w ciaze mam sie zglosic do niego i dzis ide na 15.30 do niego trzymajcie za mnie kciuki
smerfetka . poprstu duzo cwicze ... przynam ze sa dni w ktorych wogole nic nie jadam bo nie czuje głodu .. wtedy zapominam ze mam cos zjec bo zoładek nie woła jedzenia a czasmi moge cały dzien byc tylko o cukierkach i tez nic mi nie ma ehh a po drugi jak mam zmartwienia i stresy to odrazu nie potrafie jesc i lece z wagi ... ale tak powaznie to jak mam ochote na cos słodkiego a np. jadłam juz ciastko czy cos to biore i jem jakis owoc lub warzywko albo pije wode z cytrynka
oo to trzymam kciuki za wizyte swoja droga ja tez musze do mojego sie wybrac .. moze w marcu ...
oo to trzymam kciuki za wizyte swoja droga ja tez musze do mojego sie wybrac .. moze w marcu ...
gosiulek73
mama K&K&A
Smerfusiu mocno trzymam kciuki.
Mojej siostry mąż tak się wziął za siebie że od u roku schudł 10kg. Kupił garnki na parę dostał jakąs dietę i proszę jakie efekty.trochę byłam przerażona ale siostra mówi że sie świetnie czuje.
Mojej siostry mąż tak się wziął za siebie że od u roku schudł 10kg. Kupił garnki na parę dostał jakąs dietę i proszę jakie efekty.trochę byłam przerażona ale siostra mówi że sie świetnie czuje.
reklama
Podziel się: