reklama
madzik1388
Mój Skarb 12.11.08
Byłam wczoraj na wizycie u doktor Hanny Patyry, mimo dlugiego czekania jestem bardzo zadowolona, Pani doktor jest bardzo dokladna i mila, bada od gory do dolu:-) same piersi badala z 10minut...takze polecam..ale nie orientuje sie czy leczy problem bezpłodnosci
basiekkk
Fanka BB :)
Ja też mam prośbę. Może któraś z Was rodziła ostatnio w Szpitalu na Staszica? Zamierzam tam rodzić bo moja ginka prowadząca jest z tego właśnie szpitala ale nie znam żadnych opinii a takie jak wiadomo są najcenniejsze. Interesuje mnie najbardziej jaka tam jest opieka?? I czy warto zapisać się do szkoły rodzenia??
Z góry dzięki za sugestię
Pozdrawiam
Pozdrawiam
normatywna
Ja też mam prośbę. Może któraś z Was rodziła ostatnio w Szpitalu na Staszica? Zamierzam tam rodzić bo moja ginka prowadząca jest z tego właśnie szpitala ale nie znam żadnych opinii a takie jak wiadomo są najcenniejsze. Interesuje mnie najbardziej jaka tam jest opieka?? I czy warto zapisać się do szkoły rodzenia??
Pozdrawiam
Witam ja tez zamierzam rodzić na Staszica bo również mam Gin z tego szpitala, wiem tyle że oddział położniczy został przeniesiony, maja chyba 12 łóżek i jeśli ma się lekarza stamtąd to powinni bez problemów przyjąć. Co do doświadczeń to mam ale tylko z Ginekologii (są miłe) ale nie z położnictwa... Też jestem ciekawa jak to będzie tam wyglądało.. Więc przyłączam się do prośby, iż jeśli któraś z Was tam rodizła to prosimy o opinie
jak leżałam na Lubartowskiej to były dwie dziewczyny ze Staszica odesłane mimo ze miały lekarzy prowadzących ale nie znam nazwisk
teraz chyba tam jest remont i jest jeszcze mniej miejsc
myslę ze trzeba rozmawiać ze swoim lekarzem
teraz chyba tam jest remont i jest jeszcze mniej miejsc
myslę ze trzeba rozmawiać ze swoim lekarzem
Motylla
Ja na staszica rodziłam w lutym 2010 roku i wtedy bardzo dużo studentów się kręciło po korytarzu, co pół roku lekarze się zmieniają między patologią a porodówką, więc można być nie mile zaskoczonym. A położne jak w każdym szpitalu jedne miłe a drugie mniej.
Co do opieki nad dzieckiem to nie mam zastrzeżeń przynajmniej 2 razy ( dzień przed i w planowanym dniu wypisu) badają przed wypisaniem poziom żółtaczki.A jak coś jest nie w porządku to zostawiają z matką na obserwacje. Ale jak obecnie jest to nie wiem.
Co do opieki nad dzieckiem to nie mam zastrzeżeń przynajmniej 2 razy ( dzień przed i w planowanym dniu wypisu) badają przed wypisaniem poziom żółtaczki.A jak coś jest nie w porządku to zostawiają z matką na obserwacje. Ale jak obecnie jest to nie wiem.
Remont i ciasno.Urodzilam tam synka w listopadzie. 3 sale, w sumie 12 miejsc. Jak ja bylam to odsyłali do innych szpitali, do Świdnika np. Mnie przyjeli bez dyskusji ale jak dojechałam do szpitala to mialam prawie pełne rozwarcie i skierowanie od swojego lekarza. 40 minut później już tuliłam Filipka:-):-):-)
Wiem jednak ze odsyłali również kobiety które maja lekarzy z tego szpitala
No i wypisują szybko do domu. Na 3 dobę. Niestety jezeli dzieciaczek jest chory np. ma żółtaczke a z mamą wszystko ok to dzidzia zostaje a mama do domu:-(
No i wypisują szybko do domu. Na 3 dobę. Niestety jezeli dzieciaczek jest chory np. ma żółtaczke a z mamą wszystko ok to dzidzia zostaje a mama do domu:-(
normatywna
Remont i ciasno.Urodzilam tam synka w listopadzie. 3 sale, w sumie 12 miejsc. Jak ja bylam to odsyłali do innych szpitali, do Świdnika np. Mnie przyjeli bez dyskusji ale jak dojechałam do szpitala to mialam prawie pełne rozwarcie i skierowanie od swojego lekarza. 40 minut później już tuliłam Filipka:-):-):-)
Tak też mówiła mi moja Gin... Ale mówiła mi też żeby się na zapas nie martwić :-) bo to pod koniec roku był wielki buum dzieciowy i może już jak ja będę miała rodzić to będzie lżej na sali ;-) Oby bo nie chcę rodzic nigdzie indziej ... Dzięki za odpowiedzi dziewczynki
reklama
normatywna
I ja również dziękuje za opinię.
Normatywna jak urodzisz to i Ciebie proszę o opinię bo dla mnie będzie ona ważna :-)
Nie ma sprawy... Opisze wszystko jak tylko będę mogła najszybciej.... bbbrrr jakoś tak dziwnie że to juz tak blisko.... :-)
Podziel się: