reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lubelscy lekarze specjaliści - tematy połączone.

mój termin przewiduję na październik,a wybieram się do dr Tomasza Mazurka. Przeczytałam w temacie, że są różne opinie, no cóż wizytę mamy na 7 marca, to się okaże.
wybrałam go ze względu na satysfakcje dwóch kobiet z mojej rodziny które rodziły u niego rok temu, i moja siostra również wtym roku.

reklama
Majeczka Prof.Anna Kwaśniewska jestem u Niej 10lat w tym prowadziła moja pierwsza ciaze a teraz drugą. Moge powiedziec tylko tyle nie piesci sie i nie bawi z pacjentka ale co chyba najwazniejsze jesli jest jakis problem nie bagatelizuje go nawet najdrobniejszy...

dziewczyny jakiego rehabilitanta możecie polecić w lublinie ???
byliśmy dziś u ortopedy i Norbert ma wzmożone napięcie mięśniowe rączek i dostaliśmy skierowanie na rehabilitacje a nie chciałabym iść w ciemno ....

witajcie ;) czy wiecie cos o dr. Irenie Chlebcewicz- łazańskiej? wiem ze jest ginekologiem w szpitalu na jaczewskiego i w przychodni na jutreznki. dzis sie do niej wybieram ......

Witam:)
Nie wiem ogo polecić... ale odradzam Swatowskiego ze Staszica do prowadzenia ciąży... Broń Boze przytyc kg wiecej niz pan dr zaleci, pod koniec ciazy zaproponował mi diete 1500 kcal (przytyłam 18kg -i naprawde, jestem wysoka i nie wygladałam baaardzo grubo... ) I to była moja ostatnia wizyta, zreszta sam dr nie wykazywał cvheci obejrzenia mnie w 9-tym miesiacu - kazał tylko badania zrobic.

Witam:)
Nie wiem ogo polecić... ale odradzam Swatowskiego ze Staszica do prowadzenia ciąży... Broń Boze przytyc kg wiecej niz pan dr zaleci, pod koniec ciazy zaproponował mi diete 1500 kcal (przytyłam 18kg -i naprawde, jestem wysoka i nie wygladałam baaardzo grubo... ) I to była moja ostatnia wizyta, zreszta sam dr nie wykazywał cvheci obejrzenia mnie w 9-tym miesiacu - kazał tylko badania zrobic.
No to faktycznie lekarz nie spisał się dobrze. Warto wiedzieć :)

Cześć:)

Już jakiś czas jestem na tym forum ale jakoś nigdy nei zaglądałam na ten wątek...
Mam pytanie i mam nadzieję że w dobrym miejscu je zadaję:) - czy któraś z was wynajmowała sobie położną do porodu? Wiem, że oficjalnei chyba nie można ale wiem też że nieoficjalnie się da. Interesuje mnie tylko ile może kosztowac takie coś bo zupełnie ię nie orientuję.. A nie chciałabym takiej sytuacji że położna poda mi cenę, ja zrezygnuję a potem trafię na jej dyżur... Wybrałam już szpital do porodu ale chciałabym się zorientować ogólnie w cenach - bez nazwisk.

Witam Dziewczyny.Może któraś z Was wie czy coś się zmieniło w Klinice Okulistycznej w Poradni Dziecięcej.Czy nadal trzeba rano jechać i czekać w kolejkach? Mojego znajomego dzieciątko malutkie ma nier ówne źrenice i mają tam jechać do okulisty. Ponieważ są z daleka więc taka podróż i czekanie s trudne szcególnie dla maleństwa. Dajcie znać jak najszybciej.

reklama
Witam

Chciałam Was zapytać o szpital na Lubartowskiej. Jak jest po remoncie, i jaka jest teraz opieka. Chciałabym rodzić w tym szpitalu, ale nasłuchałam się mnóstwo różnych opinii, i mam mieszane uczucia. Dziękuję za odpowiedzi i rady

Do góry