reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lubelscy lekarze specjaliści - tematy połączone.

reklama
cześć dziewczyny, czy jest tu któraś z Zamościa lub okolic?
Jestem ciekawa opinii na temat Szpitala Jana Pawła w Zamościu oraz tutejszej szkoły rodzenia. Będę rodziła właśnie w tym szpitalu i chciałabym się coś dowiedzieć.

lamiav w prawdzie nie rodziłam i nie jestem z Zamościa ale mam znajoma stamtąd:tak: jutro do niej zadzwonię się zapytam o to :tak:

Lamiav- jestem z Zamoscia.Nie rodziłam tutaj ale mam sporo znajomych,które tu rodziły.Chwalą warunki lokalowe- dwuosobowe sale szpitalne z łazienką,przyzwoite i estetycznie podane posiłki.
Jeśli masz żadnych problemów w ciązy na pewno wszystko będzie ok.Moja kumpelka,która jest ginekologiem twierdzi,że jeśli jest pacjentka z problemami i generalnie jeśli ciąża jest z problemami lub wiesz,że mogą być komplikacje przy porodzie to lepiej tu nie rodzić bo niestety nie ma tu dobrych ginekolgów.
A kto jest Twoim lekarzem prowadzącym i na kiedy masz termin?

o dzieki dziewczyny za odpowiedź,
aluska: chętnie poczytam o doświadczeniach innych rodzących w zamościu, choćby z ciekawości :-)

jadran: ja chodze do Tarajko, na wizyty do szpitala i prywatnie do nie go do luxmedu, na razie u mnie z ciążą wszystko dobrze i mam nadzieję ze tak zostanie. Mam termin na koniec kwietnia, także jaeszcze mam trochę czasu.
A co ze szkołą rodzenia, czy chodziłaś do tej przy nowym szpitalu czy tej prywatnej na starym??? I wiesz może ile sie płaci za ta prywatną szkołę??

Lamiav wybacz że tak późno odpisuję ale moja znajoma nie śpieszyła się z odpowiedzią a jak w końcu mi odpisała to zapominałam tu zajrzeć:zawstydzona/y:"Rodziła" w tym szpitalu tyle że przez cc więc co do opieki przy porodzie to nie może praktycznie nic powiedzieć ale później opiekę sprawowały przy niej bardzo miłe panie:tak: ale dość krótko bo zostali odesłani do DSK w lublinie bo urodziła wcześniaki (29t.c.) a w tym szpitalu w Lublinie właśnie się poznałyśmy:sorry:

o dzieki dziewczyny za odpowiedź,
aluska: chętnie poczytam o doświadczeniach innych rodzących w zamościu, choćby z ciekawości :-)

jadran: ja chodze do Tarajko, na wizyty do szpitala i prywatnie do nie go do luxmedu, na razie u mnie z ciążą wszystko dobrze i mam nadzieję ze tak zostanie. Mam termin na koniec kwietnia, także jaeszcze mam trochę czasu.
A co ze szkołą rodzenia, czy chodziłaś do tej przy nowym szpitalu czy tej prywatnej na starym??? I wiesz może ile sie płaci za ta prywatną szkołę??

Kochana,wybacz,że dopiero teraz odpowiadam.Co do Tarajki- nie mam żadnych info,że to zły lekarz:).Nie chodziłam do żadnej szkoły rodzenia,prawie całą ciążę spedziłam w szpitalu w Lublinie.Od początku było wiadomo,że raczej nie urodzę naturalnie.
Ale jeśli nadal chcesz info o szkole rodzenia to popytam- moja sąsiadka rodziła rok temu.

Witam jestem tutaj pierwszy raz, jestem z okolic lublina i chciala bym prosic Was dziewczyny o pomoc. Jestem w 23 tyg ciazy i chciala bym sie zapisac na dodatkowe USG poniewaz chciala bym upewnic sie ze wszystko jest ok i poznac w koncu plec mojego maluszka. Na wizyte chciala bym zapisac sie do luxmedu najlepiej na ul Radziwilowska. I prosze Was o pomoc w sprawie lekarza do ktorego mam pojsc jakiego polecacie? Z gory dziekuje za pomoc:-) I zycze wszystkim SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU 2012:happy:

reklama
z czystym sumieniem polecam ci dr CHOŁUBKA!!!! w obu ciążach robiłam u niego USG :-) i byłam bardzo zadowolona. Ma czas dla pacjentki, wszystko sprawdza dokładnie :-)

Do góry