reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lubelscy lekarze specjaliści - tematy połączone.

Dwa razy tam rodziłam :-)
raz przed remontem a raz w trakcie ;-)

powiem tak na trakcie przedporodowym i porodowym położne są rewelacyjne!!!!! naprawdę

na poporodowych salach już są mniej przyjazne .... z wyjątkiem jednej takiej rudej przy kości :-) Ona jedna pomaga i w sumie sama wychodzi z pomocą a reszta to cóż nie rwie się do roboty ...

chociaż teraz podobno juz się poprawiło bo moja kolezanka rodziła 2 miesiące temu i mówiła że jak nigdy położne skakały koło nich jak na prywatnej praktyce ;-)

najgorzej wspominam pielegniarki z noworodków ... zero przepływu informacji ... trzeba o wszystko dopytywać

jeśli chcesz rodzić na lubartowskiej polecam szkołę rodzenia - poznajesz położne :-) a to połowa sukcesu :-) i ogólnie mniej stresu bo wiesz co i jak się dzieje w szpitalu :-)

reklama
Karlita dziękuje Ci za odpowiedź. Właśnie najbardziej interesuje mnie opieka, szpital sam w sobie nie musi być piękny. Polożne to chyba najważniejsza sprawa, no i lekarz będący przy porodzie, mam nadzieję że trafię na mojego prowadzącego ciążę, to już będzie połowa sukcesu:-)

Poszukuje dobrej Gin.która pracuje na Staszica. Moge dostać jakies namiary na te pania.Dr?
Ile kosztuje wizyta? Gdzie przyjmuje?

Na staszica pracuje Dr Karwasik-Kajszczarek .Polecam ją z całego serca, jest świetna. Prowadziła moją ciążę i mam śliczną i zdrową córeczkę. Kolejnym plusem jest to, że przyjmuje na nfz w Przychodni Profimed na Nowowiejskiego .

Hej.
Dwa lata temu miałam Cesarskie Cięcie na Lubartowskiej. Teraz znowu jestem w ciąży i strasznie nie chcę rodzić naturalnie. Wiecie może jak to jest z tymi cesarkami teraz? Czy jak juz raz mialam to teraz bede miala do wyboru jak chce rodzic? Bo wiem ze naturalny poród po cesarce bywa niebezpieczny. Prosze o odpowiedz :):happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

Wszystko zależy od tego jaki masz okres między ciążami jaki jest stan blizny

ja obie cesarki miałam na lubartowskiej ale przy drugim dziecku do końca nie wiedziałam jak będę rodzić.

Jesli chcesz teraz rodzić na Lubartowskiej polecam Ci dr Wawrzycką :-)

reklama
Do góry