Martyna100
przyszła mamusia
Martyna ja moge Ci polecic dr Polkowską, przyjmuje w Medicover....tyle że wizyta kosztuje 150zl
a co do przychodni to nie doradzę bo do przychodni chodzę tylko na szczepienia....na swoim osiedlu
W szpitalu będziesz musiała podać przychodnię do której prześlą kartę małego(przynajmniej u nas tak bylo)
Z tego co pamiętam to Ty mieszkasz na czubach tam masz super pediatrę Dr E. Żyszkiewicz...
Madzienka dziękuję za odpowiedź, a w związku z tym że jesteś już doświadczoną mamusią to proszę poradź mi.
W szpitalu mam podać przychodnię więc jaką przychodnię podałaś: tą do której należysz ty?czy jakąś najlepszą wybrałaś?czy może jest to wszystko jedno, bo nie korzystasz z wizyt u lekarza pediatry w tej przychodni tylko prywatnie?
Bo właśnie nie wiem czy szukać dobrego lekarza na NFZ, czy realia są takie że do przychodni należeć żeby robić szczepienia a do lekarza na wizyty chodzić prywatnie? bo na [poczatku to z dzidziusiem dość często chodzi się na wizyty kontrolne?to chodzić państwowo na te wizyty kontorlne a prywatnie do pediatry jak coś się dzieje? podpowiedzcie laseczki...
Ja np. jestem zapisana do przychodni i tylko korzystam sporadycznie z wizyty u internisty a tak to prywatnie do ginekologa chodzę.
Czy |Pani doktor którą podałaś przyjmuje prywatnie?czy w jakiejś przychodni?
Z góry dziękuję:-):-):-)