reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Łóżkowe sprawy...

Ja narazie nie mam problemów ze spaniem... ;-) Oczywiście nie śpię już na brzuchu tak jak przed ciążą tylko na boku albo lewym albo prawym, to już zależy od tego jak mi jest w danym dniu wygodnie :-D Muszę mieć dużo poduszek pod głową ale to już mój zwyczaj od małego.. :) A pomiędzy nogi nie wkładam jeszcze żadnych poduszek, teraz jak jest gorąco to tak jak Kasiiula mam między nogami kołdrę..i bardzo wygodnie mi tak jest :)

reklama
u mnie niektóre pozycje odpadają... Brzusio już przeszkadza. Ale zawsze są pozycje na boku czy "na pieska", a jak mam siłę to i jeździec nie straszny ;-)
Gorzej z tym, że mimo, że mam ochote na sex, to moj maz uważa, że zrobi niuni krzywdę i nie chce się kochać... :eek: nie pomagają prośby ani nic... :-(

Ja jeszcze póki co nie mam problemów ze spaniem. Najwygodniej mi na lewym boku. lub na "półbrzuchu", ale wtedy mała się buntuje i kopie, więc muszę powoli rezygnować z tej pozycji...

natalunia to ja się cieszę że mój M. tak się nie martwi tym, bo dobrze wie że nic się nie może stać jeśli ciąża przebiega prawidłowo :)) a dla dzidzi to tylko przyjemne kołysanie :))

teraz mamuśki będzie nam się coraz gorzej spało :)) nie wyobrażam sobie co to będzie w 8 czy 9 miesiącu :((

ja mam juz brzucho ogromne i przeszkadza mi strasznie. Przez to robi się nudno, bo ile mozna na jeźdźca?????? :baffled: zwłaszca, ze tu tez już brzuch ciąży. Na pieska nie przepadam, bo głownie mi to ból sprawia, a w każdym razie dyskomfort. Nie wiem czemu, a na boku nigdy nam jakoś nie wychodziło :zawstydzona/y: musimy więcej ćwiczyć :-) moze za kolejne 15 lat zacznie wychodzić ;-)

Jeżeli o mnie chodzi to mam zakaz jakichkolwiek przytulanek;-) Kilka razy pojawiły się krwawienia i to podobno od przytulanek.Ale jakoś w nie ciągnie mnie... mam nadzieję , że to minie po narodzinach

natalunia to ja się cieszę że mój M. tak się nie martwi tym, bo dobrze wie że nic się nie może stać jeśli ciąża przebiega prawidłowo :)) a dla dzidzi to tylko przyjemne kołysanie :))

Tłumaczyłam... nie wiem, mam doła z tego powodu, bo mam wrażenie, że przestałam go pociągać... Matko ... :eek:

natalunia mysle ze sie mylisz choc nie znam Twojego meża no ale wiem po swoim ze oni faktycznie boja sie o te malenstwa... i moze nie ma ochoty na przytulanki bo jak ma myslec o czym innym to po co...Na dodatek to pierwsze dziecko wiec moze i dlatego.... niczym sie nie martw...

reklama
Jestem w 25 tygodniu ciąży.
Od jakiegoś miesiąca nie mam ochoty kochać się z mężem.
Wszystko mnie jakoś drażni....
Wolę czytać poradniki dla mam, myślec jaki wózek kupimy itp...
Bardzo kocham swojego męża.
Ale czy takie zachowanie jest normalne?

Do góry