reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Łóżkowe sprawy...

ja się na brzuchu wyleżałam w lipcu na plaży - kopałam 3 doły w piasku, dwa mniejsze na piersi i jeden wielki na brzuch :-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D
niezła jesteś... hehe...
ja Ci powiem że może posiedzieć czy pochodzić to bym mogła...
ale jakoś w ciąży nie uśmiecha mi się wylegiwać na słońcu żeby sięopalać...
teraz mamy super pogodę ale mi jest za duszno...
połażę więc trochę , posiedzę a później uciekam w cień:-p

reklama
ale jakoś w ciąży nie uśmiecha mi się wylegiwać na słońcu żeby sięopalać...
teraz mamy super pogodę ale mi jest za duszno...
połażę więc trochę , posiedzę a później uciekam w cień:-p

się nie opalałam, byłam wysmarowana blokerem dla niemowląt :-D no i teraz też bym nie wytrzymała, ale w lipcu czułąm się znacznie lepiej :tak: poza tym tam na plaży było trochę cienia, bo na wydmach rosły wysokie sosny.. dlatego w najbliżze wakacje jedziemy tam z dzidziusiem, już zarezerwowałam :-)

się nie opalałam, byłam wysmarowana blokerem dla niemowląt :-D no i teraz też bym nie wytrzymała, ale w lipcu czułąm się znacznie lepiej :tak: poza tym tam na plaży było trochę cienia, bo na wydmach rosły wysokie sosny.. dlatego w najbliżze wakacje jedziemy tam z dzidziusiem, już zarezerwowałam :-)
u mnie to całą ciżąę źle się czuję...:-p więc nawet takie samo odpoczywanie odpadało... hehe

no ale z dzidzią to z chęcią bym sobie poleżała....:-p

Był taki czas, że nie mogłam w ogóle inaczej spać na boku.. tylko na wznak. Położna, z którą rozmawiałam stwierdziła, że jeżeli czują się dobrze w tej pozycji to znaczy, że powinnam tak spać, bo najwidoczniej niczego sobie nie uciskam..
Ale i tak mistrzem pozycji przeróżnych jest mój kot!!! Mam już całą serię zdjęć..

Był taki czas, że nie mogłam w ogóle inaczej spać na boku.. tylko na wznak. Położna, z którą rozmawiałam stwierdziła, że jeżeli czują się dobrze w tej pozycji to znaczy, że powinnam tak spać, bo najwidoczniej niczego sobie nie uciskam..
Ale i tak mistrzem pozycji przeróżnych jest mój kot!!! Mam już całą serię zdjęć..
hahaha to tak jak ja....:-p może i mam tego kociaka kilka miesięcy dopiero ale już całą masę zdjęć tym bardziej jak śpi....:-D
nie dość że zabawnie to jest przytym taki uroczy....
a nawet wczoraj zasnął na mojej głowie:eek::laugh2: oczywiście jak ja leżałam inaczej by się nie utrzymał.... heheh

Ja ogólnie mam problem ze spaniem. Budzę się co 3 godziny w ogóle dzidzia kopie mnie z jednej strony w żebra i smam już nie wiem na którym, boku lepiej i jeszcze ta zgaga nawet w nocy.

Ja ogólnie mam problem ze spaniem. Budzę się co 3 godziny w ogóle dzidzia kopie mnie z jednej strony w żebra i smam już nie wiem na którym, boku lepiej i jeszcze ta zgaga nawet w nocy.
też mam w nocy zgagę... jak się przebudzę ....
masakra marzę tyklko o tym eby mi minęła...
bo w żaden sposób mi nie mygodnie.... ehhhh

Może już zamieszczałam to zdjęcie.. nie chce mi sie podłączać aparatu i wrzucać coś nowego, ale jak widać kocia ma możliwości:-)
Ja niesamowicie cieszę się, że mogę spać bez większego problemu.. Uwielbiam spać..Fakt, że czasami nie mogę usnąć, albo rano bolą mnie plecy, trudno mi jest wstać, ale ogólnie jest ok..
Ka..m i Kasiula, o której jecie kolację? Może za późno?

Załączniki

• Zdjęcie306.jpg
    Zdjęcie306.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 34
reklama
Ja sie spie na boczku, raz jednym, raz drugim, czasem budze sie na wznak. I gdyby nie parcie na pecherz to dobrze by mi sie spalo, bo jeszcze nie zdazylo mi sie obudzic od kopniaczka wewnatrz ;) mam raczej wrazenie, ze to ja budze malego jak wstaje i potem sie klade, bo czuje ze nie moze znalezc sobiemiejsca i wedy mnie szturcha;)

Do góry