reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Łóżkowe sprawy...

reklama
ciekawostka z rana obrazujaca chyba calkowicie moje mysli - przedwczorajszy sen - snilo mi sie ze z mezem wypozyczylismy kasete video pt "Instruktaz pozycji na pampersa" :)

HAHAHA Genialne :-D:-D:-D

Wczoraj mała strasznie mnie kopała. Bawiła się tak, że nie mogłam sobie miejsca znaleźć. Ciągle biczowała mnie od środka, a mój Ł na to: Choć ją zakołyszemy. Ja na niego oczy i pytam o co mu chodzi, a ten niewiele czekając zaczął robić swoje. Kochaliśmy się trochę w dziwacznej pozycji ( w ciąży baaaaardzo wygodna ) i mała przestała wariować aż do 4 rano, kiedy tak mi się chciało siku, że szok.

Kasia to ciut zakrawa na jakąć macierzynką dewiację;-):-):-D:tak:
Nstalunia, jak wygląda ta pozycja? Nie ukrywam, że już trochę ni mam siły szaleć z tą moją kochaną nadwagą z przodu:)

Nstalunia, jak wygląda ta pozycja? Nie ukrywam, że już trochę ni mam siły szaleć z tą moją kochaną nadwagą z przodu:)

Wprawdzie pozycja wymaga od kobiety wysiłku, ale nie jest wcale taka męcząca. Z góry przepraszam za dosłowność w opisywaniu... Mężczyzna leży na wznak z nogami jak my do porodu :)-D) a kobietka siada na niego tyłem, przy czym stopy chowa pod pośladki mężczyzny i... do dzieła :-) Stopy trzymałam złączone, dla wygody, ale kolana już w rozwarciu, bo brzusio musiał mieć jakoś miejsce w tym wszystkim. Facet wtedy nie przejmuje się, że z brzuszkiem coś nie tak - jak nie widzi to i zmartwień mniej :-) a doznania - dla obojga nieziemskie...

Chociaż pewnie nie jedna z Was tak się już kocchala - my tę pozycję odkryliśmy wczoraj i naprawdę jest super :tak:

Pan bierze sobie pod głowę poduszeczkę, Ty działasz a on obserwuje sobie dodatkowo w lustrze:) Jeszcze pilocik i "przyspiesz", "zwolnij", "mocniej" itp:-)

reklama
Wiesz Katrenki, sex to forma aktywności towarzyskiej, przeważnie pomiędzy kobietą i mężczyzną;-);-);-);-);-) (choć różnie bywa), gdzie przeważnie mężczyzna w sposób pasożytniczy czerpie przyjemność, absolutnie niezdolny do rewanżu, szczególnie gdy akurat mecz leci w tv.. (a może to ja jestem po prostu "opóźniona", że nie nadążam??:eek:) Aha.. i Katrenki z tego się dzieci biorą:tak::-D:-):tak:;-);-)

Ostatnia edycja:
Do góry