martolinka
Mama i nie tylko :-)
Magda wydaje mi się , ze gdyby było coś nie tak to już by Ci lekarz zabronił, natychmiast przestać się kochać. Sama nie wiem czemu tak Ci mógł zalecić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
;-)Ja chciałabym zakomunikować, że na odwyku jestem:-( Albo mój mężuś inną panienkę znalazł, albo nie wiem co??? Może faktycznie się mnie brzydzi? Kurcze, zawsze miałam problem z pełną akceptacją swojego ciała, teraz też nie podchodzę do niego bezkrytycznie, ale nie uważam żebym wyglądała jak potwór jakiś
Mimo to docieram do sypialni a on śpi, jak tylko do łóżka wchodzę to się profilaktycznie na drugi bok przewraca. Jak się teraz nie chce kochać, a przed nim jeszcze połóg i nasza trauma poporodowa, to ja nie wiem.. Jedyne o czym będę myśleć, to z kim mnie zdradza, skoro tyle czasu seksu nie uprawiał. A ze mną nie chce na przyszłość odłożyć:-zawstydzona/y: To przykre.. Tym bardziej, że od znajomego usłyszałam, że z "łóżka by mnie nie wyrzucił",nawet z tym brzuchem. A własny osobisty mąż ma to w nosie. Naprawdę głupie rzeczy mi po głowie chodzą.
A seks podobno, jeżeli ciąża przebiega prawidłowo, jest dozwolony do samego końca.. Dopóki organizm nie jest gotowy do porodu, produkuje tzw. blokery, to niewielkie ilości hormonu (nie pamiętam nazwy) w spermie nie są w stanie tego zmienić. I co z tego skoro poszczę od miesiąca? Wrr
Magda, ja jak byłam na ktg to mi położna też powiedziała, żeby dać sobie spokój teraz (a byłam wtedy w 27 albo 26tc). Zapytałam czemu, a ona powiedziała, ze po pierwsze macica po seksie lubi "się stawiać" a to nie dobrze jak wiadomo, a po drugie w spermie jest coś, co przyspieszać może poród (dlatego tuż tuż przed najlepiej się pokochać)... Tyle ja wiem od położnej... A swoją drogą, ja od 3 miesiąca ciązy nie uprawiam z mężusiem seksu...
;-)Ja chciałabym zakomunikować, że na odwyku jestem:-( Albo mój mężuś inną panienkę znalazł, albo nie wiem co??? Może faktycznie się mnie brzydzi? Kurcze, zawsze miałam problem z pełną akceptacją swojego ciała, teraz też nie podchodzę do niego bezkrytycznie, ale nie uważam żebym wyglądała jak potwór jakiś
Mimo to docieram do sypialni a on śpi, jak tylko do łóżka wchodzę to się profilaktycznie na drugi bok przewraca. Jak się teraz nie chce kochać, a przed nim jeszcze połóg i nasza trauma poporodowa, to ja nie wiem.. Jedyne o czym będę myśleć, to z kim mnie zdradza, skoro tyle czasu seksu nie uprawiał. A ze mną nie chce na przyszłość odłożyć:-zawstydzona/y: To przykre.. Tym bardziej, że od znajomego usłyszałam, że z "łóżka by mnie nie wyrzucił",nawet z tym brzuchem. A własny osobisty mąż ma to w nosie. Naprawdę głupie rzeczy mi po głowie chodzą.
A seks podobno, jeżeli ciąża przebiega prawidłowo, jest dozwolony do samego końca.. Dopóki organizm nie jest gotowy do porodu, produkuje tzw. blokery, to niewielkie ilości hormonu (nie pamiętam nazwy) w spermie nie są w stanie tego zmienić. I co z tego skoro poszczę od miesiąca? Wrr
a u mnie wręcz przeciwnie ja mam jakieś irracjonalne leki o dziecko i najnormalniej nie mogę się skupić zwlaszcza jak dziecko kopie a mój W wydaje mi sie że tylko szuka okazji nawet jak wychodzi do pracy i niby mu się śpieszy