reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lodóweczki 2010 na NK !!!

zupelnie sie z Toba zgodze.Wczesniej mialam NK ale to sasiaki nie sasiadki ludzie ktorych na oczy wiele lat nie widzialam zaczeli mnie dodawacbo to przeciez musi wszystko wiedziec co gdzie i z kim...a ja takich wscipskich nie lubie i wykasowalam ...ale teraz mam znowu i jak zwykle ludzie mi wysylaja zaproszenia a ja poprostu nie dodaje ich bo nie potrzebuje zeby mi ktos tylek obrobilll....i jedno zjecie mam i jest dobrze...:))) haha
hmmm chyba sobie zrobie :) tym bardziej ze dzidzia bedzie na swiecie to bede mogla sie chwalic tym, na ktorych mi zalezy i ktorym ufam :)

reklama
A mój małż ostatnio tak na mnie spogląda, więc zaczynam się śmiać, bo wiem, że zaraz coś śmiesznego wypali, i go pytam co się tak gapi, a on mi na to: bo wyglądasz cudnie moja LODÓWECZKO NAJWYŻSZEJ KLASY! normalnie chłop się wczuł w nasze BB klimaty :-D:-D:-D

36_22_25[1].gif

ja generalnie od poczatku staram się chronić swoją prywatność na NK, więc nikt z zewnatrz nie wejdzie na mój profil, zdarza mi się nie akceptować kogoś, lub niestety nawet wyrzucic ze znajomych:eek:

Dziewczyny!
Zbieram numery telefonów chętnych do kontaktu sms-wego lutówek! Akcja została zaproponowana na wątku głównym....Dziś rozpowszechniam ją na inne...
Chodzi o to, że jak z jakąś dziewczyną nie będzie kontaktu przez forum (brak internetu lub ODPUKAĆ pobyt w szpitalu) to żeby był choćby minimalny kontakt sms-owy.
Poza tym numery na pewno przydadzą się w lutym,,,kiedy jedna po drugiej będziemy lądować na porodówkach!
Numery proszę wysyłać na priva.

Pozdrawiam serdecznie-
Ania

reklama
Do góry