reklama
Gibaga nie wiesz, że wszystkie Lodówki są piekne, mądre i urocze??no nie wiesz??
Ilonaa jaaa nie wiedziałam, że porównanie do Wisniewskiego tak Cię ucieszy, moge mówić do Ciebie per Michał albo Wisienko ale naprawdę!pierwsze skojarzenie!!
ja tez już Was podglądam
No przeciez powiedzialam Tygrynko ze wszystkie lutoweczki pieknie na foteczkach powychodzily...a ja jak kaszalot haha....ale thats ok taki juz moj urok haha
"motylem bylam...ale utylam lalalalala"
mantezowa
chyba znowu dwa w jednym
W takim razie ja też już wysyłam zaproszenie :-)
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Ja też już wysłałam zaproszenie:-) nie uwierzycie, ale dopiero jak Najeli napisała o tym to się skapnęłam, że jest taki wątek
anne
Fanka BB :)
Ogólnie jestem dość rzadko na forum,dlatego jeszcze nie jestem na bieżąco,ale jak tylko mam wolną chwilę,to zaglądam i czytam.Wkrótce będę tu częściej i będę częściej dzieliła się z Wami moimi przezyciami związanymi z ciązą:-):-).Ale już dziś zaprosiłam "Lodóweczki" na nk.-te,które już tam są;-) i dziekuję z góry tym,które przyjmą moje zaproszenie-to miło,że można w ten sposób być razem ,w końcu łączy nas coś bardzo pięknego-macierzyństwo i oczekiwanie na nasze ukochane maleństwa,a razem jest zawsze łatwiej.
Pozdrawiam wszystkie"Lodóweczki"
Pozdrawiam wszystkie"Lodóweczki"
reklama
Ja też już wysłałam zaproszenie:-) nie uwierzycie, ale dopiero jak Najeli napisała o tym to się skapnęłam, że jest taki wątek
najważniejsze, że się jednak skapnęłaś
ANNE a ja przez chwilę próbowałam skumać kto Ty ale i tak większość dziewczyn nie kojarzę po imieniu i nazwisku ucze się kto jest kto