reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lodóweczki 2010 na NK !!!

reklama
Gibaga nie wiesz, że wszystkie Lodówki są piekne, mądre i urocze??no nie wiesz??

Ilonaa jaaa nie wiedziałam, że porównanie do Wisniewskiego tak Cię ucieszy, moge mówić do Ciebie per Michał albo Wisienko:-p:-p:-p ale naprawdę!pierwsze skojarzenie!!

ja tez już Was podglądam:zawstydzona/y:

No przeciez powiedzialam Tygrynko ze wszystkie lutoweczki pieknie na foteczkach powychodzily...a ja jak kaszalot haha....ale thats ok:p taki juz moj urok haha

"motylem bylam...ale utylam lalalalala"

Ogólnie jestem dość rzadko na forum,dlatego jeszcze nie jestem na bieżąco,ale jak tylko mam wolną chwilę,to zaglądam i czytam.Wkrótce będę tu częściej i będę częściej dzieliła się z Wami moimi przezyciami związanymi z ciązą:-):-).Ale już dziś zaprosiłam "Lodóweczki" na nk.-te,które już tam są;-) i dziekuję z góry tym,które przyjmą moje zaproszenie:-D-to miło,że można w ten sposób być razem ,w końcu łączy nas coś bardzo pięknego-macierzyństwo i oczekiwanie na nasze ukochane maleństwa,a razem jest zawsze łatwiej:tak:.
Pozdrawiam wszystkie"Lodóweczki":tak::-D

reklama
Ja też już wysłałam zaproszenie:-) nie uwierzycie, ale dopiero jak Najeli napisała o tym to się skapnęłam, że jest taki wątek:-p

najważniejsze, że się jednak skapnęłaś :-p:tak:

ANNE a ja przez chwilę próbowałam skumać kto Ty :) ale i tak większość dziewczyn nie kojarzę po imieniu i nazwisku :tak:ucze się kto jest kto:tak:

Do góry