reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lodóweczki 2010 na NK !!!

reklama
Gibaga nie wiesz, że wszystkie Lodówki są piekne, mądre i urocze??no nie wiesz??

Ilonaa jaaa nie wiedziałam, że porównanie do Wisniewskiego tak Cię ucieszy, moge mówić do Ciebie per Michał albo Wisienko:-p:-p:-p ale naprawdę!pierwsze skojarzenie!!

ja tez już Was podglądam:zawstydzona/y:

No przeciez powiedzialam Tygrynko ze wszystkie lutoweczki pieknie na foteczkach powychodzily...a ja jak kaszalot haha....ale thats ok:p taki juz moj urok haha

"motylem bylam...ale utylam lalalalala"

Ogólnie jestem dość rzadko na forum,dlatego jeszcze nie jestem na bieżąco,ale jak tylko mam wolną chwilę,to zaglądam i czytam.Wkrótce będę tu częściej i będę częściej dzieliła się z Wami moimi przezyciami związanymi z ciązą:-):-).Ale już dziś zaprosiłam "Lodóweczki" na nk.-te,które już tam są;-) i dziekuję z góry tym,które przyjmą moje zaproszenie:-D-to miło,że można w ten sposób być razem ,w końcu łączy nas coś bardzo pięknego-macierzyństwo i oczekiwanie na nasze ukochane maleństwa,a razem jest zawsze łatwiej:tak:.
Pozdrawiam wszystkie"Lodóweczki":tak::-D

reklama
Ja też już wysłałam zaproszenie:-) nie uwierzycie, ale dopiero jak Najeli napisała o tym to się skapnęłam, że jest taki wątek:-p

najważniejsze, że się jednak skapnęłaś :-p:tak:

ANNE a ja przez chwilę próbowałam skumać kto Ty :) ale i tak większość dziewczyn nie kojarzę po imieniu i nazwisku :tak:ucze się kto jest kto:tak:

Do góry