reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2023

Dziewczyny mam pytanie, jakoś dziś nie przypominam żebym czuła ruchy, może trochę na wyrost, w środę mam wizytę, więc już blisko, czy wy też tak macie, od jakiegoś czasu dobrze już czułam ruchy dziecka, zestresowałam się, może panikuję, chcę wiedzieć jak jest u Was
Spokojnie , na tym etapie to jeszcze nie jest niepokojące. Może masz detektor tętna? Zawsze jak sprawdzisz to będziesz spokojniejsza 😉 mój mały też dzisiaj w nocy i teraz się nie rusza 😉 z tego co pamiętam około 30tc już powinny być regularne ruchy 🥰

My byliśmy na połówkowych w czwartek- okazuje się, że jest starszy o tydzień ( termin om 14.11.23). Więc chyba CC będzie już w październiku 😉

reklama
Dawno mnie tu nie nie było z jakieś 2 miesiące.. U mnie tydzień ciąży USG 21 a miesiączka 23 tc. Wazy już 430g a wasze dzieci jakie wagi mają? Widzę że te co były na początku dziewczyny to też znikły....

Dawno mnie tu nie nie było z jakieś 2 miesiące.. U mnie tydzień ciąży USG 21 a miesiączka 23 tc. Wazy już 430g a wasze dzieci jakie wagi mają? Widzę że te co były na początku dziewczyny to też znikły....
Dziewczyny na bank są już na zamkniętym wątku 😉 mój mały miał być 21 tc a jest 22tc waży ponad 500g 😉 ale to samo u mnie było ze starszym. Nie wiem czy jest duży czy po prostu mam owulację od razu po miesiączce 😅🤣

reklama
Ja byłam na połówkowych w 21+2 i córeczka ważyła ok 400 gram. Termin zgadza mi się na pierwszych prenatalnych z om, bo ten powinno się brać pod uwagę z pierwszego trymestru. Później dzieci rosną w różnym tempie.

Do góry