reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2023

Dziewczyny mam pytanie, jakoś dziś nie przypominam żebym czuła ruchy, może trochę na wyrost, w środę mam wizytę, więc już blisko, czy wy też tak macie, od jakiegoś czasu dobrze już czułam ruchy dziecka, zestresowałam się, może panikuję, chcę wiedzieć jak jest u Was
Spokojnie , na tym etapie to jeszcze nie jest niepokojące. Może masz detektor tętna? Zawsze jak sprawdzisz to będziesz spokojniejsza 😉 mój mały też dzisiaj w nocy i teraz się nie rusza 😉 z tego co pamiętam około 30tc już powinny być regularne ruchy 🥰

My byliśmy na połówkowych w czwartek- okazuje się, że jest starszy o tydzień ( termin om 14.11.23). Więc chyba CC będzie już w październiku 😉

reklama
Dawno mnie tu nie nie było z jakieś 2 miesiące.. U mnie tydzień ciąży USG 21 a miesiączka 23 tc. Wazy już 430g a wasze dzieci jakie wagi mają? Widzę że te co były na początku dziewczyny to też znikły....

Dawno mnie tu nie nie było z jakieś 2 miesiące.. U mnie tydzień ciąży USG 21 a miesiączka 23 tc. Wazy już 430g a wasze dzieci jakie wagi mają? Widzę że te co były na początku dziewczyny to też znikły....
Dziewczyny na bank są już na zamkniętym wątku 😉 mój mały miał być 21 tc a jest 22tc waży ponad 500g 😉 ale to samo u mnie było ze starszym. Nie wiem czy jest duży czy po prostu mam owulację od razu po miesiączce 😅🤣

reklama
Ja byłam na połówkowych w 21+2 i córeczka ważyła ok 400 gram. Termin zgadza mi się na pierwszych prenatalnych z om, bo ten powinno się brać pod uwagę z pierwszego trymestru. Później dzieci rosną w różnym tempie.

Do góry