reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2023

@Eiblin @Malina27@ napiszcie może cos więcej o sobie.
@Bylinka @Madzia08.1978 co tam u was?
Cześć dziołchy, byłam dziś na połówkowych prenatalnych . Wszystko Ok badanie trwało 40 minut . Dzisiaj 21+2. Dzidzia waży 400 g i chyba będzie Laura. Nie wiem czemu ale mam taką schizę że imię dla dziecka musi mieć jakuegoś patrona świętego albo błogosławionego i sprawdziłam że Laura jest świętą. Przy okazji wizyty w trojmieście weszłam do tkmaxxa do działu dla maluszków i już mnie brało na kupowanie ale się powstrzymałam bo w przyszłym miesiącu chcemy jechać razem z mężem. Ale za to w hm w dziale ciążowym zakupiłam dobie spodnie i dwie bluzki 😀. Także dzień uważam za udany.

reklama
Gratulacje 🥰 ja też dziś miałam połówkowe- wszystko ok. Jestem 20+2 i będzie Mikołaj. Laura jest na pewno świętą, bo to moje imię z bierzmowania😜 my chcemy skończyć pokoik i wtedy zaczniemy szał zakupów, żeby było gdzie wszystko układać. Zostało nam położenie paneli i wstawienie mebli, powieszenie lampy 🙂

Hej hej
Wróciłam właśnie z krótkiego urlopu, samopoczucie super, za tydzień mam wizytę i USG połówkowe, mam nadzieję że wszystko jest dobrze z moim dzieciątkiem, cały czas o tym myślę. Do pracy chodzę jeszcze i chce jak najdłużej, biorę póki co acard 150 (lekarz zalecił że względu na wiek) i polprazol od zgagi - męczy mnie od pierwszego dnia ciąży, ogólnie to w każdej ciąży to mój pierwszy objaw. Czuję ruchy i chcę chyba żeby był już listopad 😊

@Eiblin @Malina27@ napiszcie może cos więcej o sobie.
@Bylinka @Madzia08.1978 co tam u was?
Czekam na córeczkę. Właśnie kończę 5 mc. Jestem po połówkowych już ale czeka mnie jeszcze w sierpniu echo serca małej. Tak naprawdę nie mam żadnych dolegliwości tylko bolą mnie stawy biodrowe jak śpię. Normalnie nie mogę spać na boku i nie wiem co się dzieje. Któraś z Was tak miała ?

Czekam na córeczkę. Właśnie kończę 5 mc. Jestem po połówkowych już ale czeka mnie jeszcze w sierpniu echo serca małej. Tak naprawdę nie mam żadnych dolegliwości tylko bolą mnie stawy biodrowe jak śpię. Normalnie nie mogę spać na boku i nie wiem co się dzieje. Któraś z Was tak miała ?
Hej ja tez końcówka 5 m-ca i też mi jakoś niewygodnie się śpi. Zamierzam właśnie sobie kupić poduszkę rogal lub banan różnie na to mówią. Podobno pomaga s po porodzie jest super do karmienia bo można sobie całą owinąć wokół brzucha i na tym karmić. Dziewczyny polecają też podczas siedzenia 😀

do fizjo się przejdź, żeby zobaczyła co i jak

Dziewczyny mam pytanie, jakoś dziś nie przypominam żebym czuła ruchy, może trochę na wyrost, w środę mam wizytę, więc już blisko, czy wy też tak macie, od jakiegoś czasu dobrze już czułam ruchy dziecka, zestresowałam się, może panikuję, chcę wiedzieć jak jest u Was

Dziewczyny mam pytanie, jakoś dziś nie przypominam żebym czuła ruchy, może trochę na wyrost, w środę mam wizytę, więc już blisko, czy wy też tak macie, od jakiegoś czasu dobrze już czułam ruchy dziecka, zestresowałam się, może panikuję, chcę wiedzieć jak jest u Was
ja nie czułam ruchów ponad tydzień nawet i też się martwiłam, a to dzidzia się po prostu tak ułożyła😊

reklama
Do góry