reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2023

Cześć dziewczyny 🙂 ja zaczęłam 19 tydzień ciąży i nic jeszcze nie kupiłam. Dopiero skończyły mi się plamienia, 12 lipca mam badanie połówkowe i dopiero jak wtedy będzie wszystko w porządku to zacznę się brać za wyprawkę. A został mi jeszcze tydzień pracy, więc chcę wszystkie sprawy pokończyć i przekazać, a teraz nie mam nawet siły i czasu żeby o tym myśleć

reklama
Po fotelik pojedz do 8 gwiazdek , bo co z tego, ze ktoś Ci powie nazwę fotelika jak może nie pasować Wam do auta, czytaj będzie nieodpowiedni kąt i dziecku będzie opadać głowa :)
Pojadę tylko kwestia tego żeby mieć kilka opcji na starcie. Żebym znowu nie została z fotelikiem na chwilę 😅👍 mam teraz S-Maxa z 2017 i tylny rząd to w zasadzie samodzielne fotele z pełną regulacją 😉 tylko chodzi o to żeby mi się mały nie ciskał w fotelu 😅 tym bardziej ,że będzie potrzebny otulacz ciepły do fotelika na zimę 🤷‍♀️

Pojadę tylko kwestia tego żeby mieć kilka opcji na starcie. Żebym znowu nie została z fotelikiem na chwilę 😅👍 mam teraz S-Maxa z 2017 i tylny rząd to w zasadzie samodzielne fotele z pełną regulacją 😉 tylko chodzi o to żeby mi się mały nie ciskał w fotelu 😅 tym bardziej ,że będzie potrzebny otulacz ciepły do fotelika na zimę 🤷‍♀️
Tez mam S max ale to nie ma nic do rzeczy ze fotele jeżdżą do przodu i tylu 🤷‍♀️ a co do otulacza to nie powinno być nic grubego i tak pod wkładka w foteliku. Kup śpiworek rollersy i nie będzie problemow z wypychaniem dziecka przez otulacz. Polecam na fb grupę ze screena

Załączniki

• IMG_9005.png
    IMG_9005.png
    163,3 KB · Wyświetleń: 51
Tez mam S max ale to nie ma nic do rzeczy ze fotele jeżdżą do przodu i tylu 🤷‍♀️ a co do otulacza to nie powinno być nic grubego i tak pod wkładka w foteliku. Kup śpiworek rollersy i nie będzie problemow z wypychaniem dziecka przez otulacz. Polecam na fb grupę ze screena
Jestem w niej 😉 luzik mam kilka otulaczy po starszaku. Rozpytuje tylko bo musiałam w niespełna 3 miesiące przekładać małego do axkida ,bo zwyczajnie się nie mieścił. Mały podwoił wagę urodzeniową w 2 miesiące. Dwumiesięczne dziecko w rozmiarze 86 i 8 kg 😉

Jestem w niej 😉 luzik mam kilka otulaczy po starszaku. Rozpytuje tylko bo musiałam w niespełna 3 miesiące przekładać małego do axkida ,bo zwyczajnie się nie mieścił. Mały podwoił wagę urodzeniową w 2 miesiące. Dwumiesięczne dziecko w rozmiarze 86 i 8 kg 😉
To jak miałaś później większa łupinę to kup ta co Ci się sprawdziła ;)

Cześć dziewczyny 🙂 ja zaczęłam 19 tydzień ciąży i nic jeszcze nie kupiłam. Dopiero skończyły mi się plamienia, 12 lipca mam badanie połówkowe i dopiero jak wtedy będzie wszystko w porządku to zacznę się brać za wyprawkę. A został mi jeszcze tydzień pracy, więc chcę wszystkie sprawy pokończyć i przekazać, a teraz nie mam nawet siły i czasu żeby o tym myśleć identycznie 😉 nic nie kupiłam jeszcze 😉
Dla mnie mega kluczowe są badania połówkowe i jak wszystko będzie ok to dopiero się wtedy odpalę 🫣😊🤩
Póki co to nawet nie wiem kto tam w brzuszku mi buszuje 😉

To jak miałaś później większa łupinę to kup ta co Ci się sprawdziła ;)
No właśnie miałam małą łupinę(cybex aton 5), a później używaliśmy od razu fotelika rwf (axkid minikid) - tylko to już taka kwestia ,że musisz dziecko wyrywać z fotelika nawet jak śpi ,a nie bierzesz w rękę i idziesz.. a jednak chociaż na pół roku bym chciała poużywać łupiny dla wygody 😉

No właśnie miałam małą łupinę(cybex aton 5), a później używaliśmy od razu fotelika rwf (axkid minikid) - tylko to już taka kwestia ,że musisz dziecko wyrywać z fotelika nawet jak śpi ,a nie bierzesz w rękę i idziesz.. a jednak chociaż na pół roku bym chciała poużywać łupiny dla wygody 😉
Minikid jest dla dzieci które same siadają 😱 ale dobra nie odzywam się już.. już Ci napisałam ze Ci nikt nie powie jaki masz kupić fotelik

Minikid jest dla dzieci które same siadają 😱 ale dobra nie odzywam się już.. już Ci napisałam ze Ci nikt nie powie jaki masz kupić fotelik
Argumentuję Ci tylko swoje pytanie 😉 po co to złe nastawienie 🙂
Btw do axkida przesadziliśmy starszaka po wizycie, dopasowaniu i kupnie fotela w 8* w Białymstoku, bo wyrósł z łupiny. Pan w sklepie sam nam doradził i mówił, że niestety małego trzeba przesadzić , bo jest zbyt duży (wzrostowo i wagowo). Więc proszę nie rób ze mnie debila, bo po Twojej ostatniej uwadze mam wrażenie, że o to Ci chodziło 😉 robisz burzę z jednego głupiego pytania 🙂

reklama
Dziewczyny czy używacie jakiś balsamów do ciała, brzuszek rośnie i tyle jest i ofercie, może macie jakieś do polecenia

Do góry