reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
Oh jak mi miło ❤️ ja o Tobie tez myśle, nawet czasem podpatruję na kreseczkach 😁
Tak u mnie lepiej, bardzo upadłam psychicznie po tej stracie ale niw ukrywam tego i nie boje siw o tym mówić - taka po prostu jestem.
Ale czuje się już znacznie lepiej, coraz radośniej wracam do życia :) mam oczywiście chwile smutku i na pewno będą do mnie wracać, ale teraz staram się już tylko patrzeć w przyszłość ;)
Póki co jeszcze bez starań, bo zmieniam prace a chce mieć stabilna sytuacje ;) Jestem tez po rozmowie z genetykiem, wiem, ze jest u mnie podwyższone ryzyko trombofili ale trzymamy rękę na pulsie na „przyszłe” starania.
Bardzo się cieszę, że jest już lepiej ❤️ chyba wewnętrzny smutek już zawsze z nami pozostanie, ja przynamniej już nigdy nie będę patrzeć na listopad w ten sam sposób, ale musimy iść dalej 😔
Właśnie tak sobie myślałam, czy może jeszcze spotkamy się na mamusiach, może kiedyś 🙈

@Kulyyy1408 @Kotciara dziewczyny, super Was zobaczyć na forum ❣️ trzymam kciuki za Was, żeby wszystko Wam się ułożyło jak najlepiej ❤️
Raczej ostatnio nie zaglądamy, mamy osobna grupę do pisania. Skład w większości trzyma się podobnie ☺️
Teraz czas prenatalnych wiec duuuzo się dzieje 🌸
Ja również trzymam za was kciuki, za każdą z was ❤️ rośnijcie zdrowo ❤️🙈

Bardzo się cieszę, że jest już lepiej ❤️ chyba wewnętrzny smutek już zawsze z nami pozostanie, ja przynamniej już nigdy nie będę patrzeć na listopad w ten sam sposób, ale musimy iść dalej 😔
Właśnie tak sobie myślałam, czy może jeszcze spotkamy się na mamusiach, może kiedyś 🙈
Choć bardzo bym chciała, zeby tak było i żebyśmy dostawały razem do końca, to jednak życzę Ci z calego serca byś nie musiała na mnie czekać ❤️ bo póki co przez jakiś czas do staraczek nie dołączę, potrzebuje więcej czasu…

Choć bardzo bym chciała, zeby tak było i żebyśmy dostawały razem do końca, to jednak życzę Ci z calego serca byś nie musiała na mnie czekać ❤️ bo póki co przez jakiś czas do staraczek nie dołączę, potrzebuje więcej czasu…
Rozumiem, nie możesz robić nic wbrew sobie 😔 ja znów czuje, że mi może jedynie pomóc szybka kolejna ciąża, ale boje się, że się tylko na tym przejadę 😔

Hej babeczki!
Termin 15.11, jestem po badaniach prenatalnych i zastanawiam się nad wyrostkiem płciowym na tym zdjeciu - co myślicie? Chłopak czy dziewczynka? :D

Załączniki

• B09FE23A-5479-4121-A1E4-E15819842E96.jpeg
    B09FE23A-5479-4121-A1E4-E15819842E96.jpeg
    76,6 KB · Wyświetleń: 99
Cześć dziewczyny :) gratulacje! Ja mam termin na 25.11, więc dopiero co zaczęłam drugi trymestr. Też jestem już po prenatalnych i lekarz powiedział, że na 90% będzie chłopczyk 🥹 dziś mam wizytę u swojej lekarki i zobaczymy co ona powie 😁
Jak się czujecie?

reklama
Hej babeczki!
Termin 15.11, jestem po badaniach prenatalnych i zastanawiam się nad wyrostkiem płciowym na tym zdjeciu - co myślicie? Chłopak czy dziewczynka? :D
Nie znam się zbytnio na tych wyrostkach , u mojego dzidzia wyglada to bardzo podobnie , lekarka chciała nam powiedzieć tak na 80%- 90% jakiej płci mam lokatora w brzuszku ale poprosiłam żeby nie mówiła póki nie mamy 100% pewności 😝 troszkę cierpliwości i dowiemy się wszystkiego ✊🏻

Do góry