reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2023

😃

Załączniki

• 20230330_145632.jpg
    20230330_145632.jpg
    927,7 KB · Wyświetleń: 99
reklama
Mam cześć swoich badań
Glukoza ok , ale to TSH to ameno, pewnie dostane większa dawkę

Załączniki

• 6049C3BE-9EA8-42CB-B16E-E1388FBB9FAF.png
    6049C3BE-9EA8-42CB-B16E-E1388FBB9FAF.png
    58,9 KB · Wyświetleń: 97
  • FEE2A817-7460-41CB-B88D-C6230FD1AB1D.png
    FEE2A817-7460-41CB-B88D-C6230FD1AB1D.png
    80,5 KB · Wyświetleń: 98
Hej dziewczyny długo mnie nie było i ciężko was teraz nadgonić bo tyle stron do nadrobienia 🙈 ale pomału do przodu.Ostatnio nawet nie w głowie miałam siedzenie na forum bo te 2 tygodnie to było 0 energii do życia i mdłości do tego wszystkiego siadło mi na głowę i milion rozkmin na minutę 🫣 jakby było mało to wczoraj wróciłam z pracy i w aucie poczułam ze mam mokro i pomyślałam w głowie kur.. tylko nie to,szybko pobiegłam do łazienki a tam majtki od dziwnie brązowego śluzu ubrudzone,wcześniej tego nie miałam. :( mega się zmartwiłam bo sporo tego było,dzwoniłam do lekarza i próbował mnie uspokoić ja już myślałam ze poroniłam bo to nie było plamienie a sporo upławów.. na moje nie szczęście dzisiaj znowu to samo w pracy :/ nie wiem co myśleć i jedyne czego się boje to ze coś nie tak z fasolką i na kolejnej wizycie nie usłyszę serduszka albo co gorsza poronie 😓 dzisiaj 8+3.. 😢

Wróciłam, trochę się przeciągnęło... Na USG jest pęcherzyk z zarodkiem 6,7mm- wymiar odpowiada idealnie terminowi który wyliczyłam- 6t+4. 🥹
Ale... żeby nie było tak pięknie... Mam krwiaka co prawda oddalonego od zarodka ale się ciągle opróżnia zamiast wchłaniać i jest sporym zagrożeniem dla ciąży. Kolejną wizytę mam w środę żeby zobaczyć czy zarodek się rozwija bo serce trochę za wolno bije-104/min.
Do tego skrzepy z rana były prawdopodobnie drugim pęcherzykiem ciążowym który był koło tego krwiaka i się nie utrzymał bo nadal mam jakieś tkanki które będą się musiały jakoś wydostać z macicy więc krwawień ciąg dalszy będzie...
Także dziękujemy za kciuki- przydały się i trzymajcie kciuki dalej żeby za tydzień nadal biło serce- tym razem szybciej a krwiak się wchłonął. 😊
Jakie zalecenia masz?

Hej dziewczyny długo mnie nie było i ciężko was teraz nadgonić bo tyle stron do nadrobienia 🙈 ale pomału do przodu.Ostatnio nawet nie w głowie miałam siedzenie na forum bo te 2 tygodnie to było 0 energii do życia i mdłości do tego wszystkiego siadło mi na głowę i milion rozkmin na minutę 🫣 jakby było mało to wczoraj wróciłam z pracy i w aucie poczułam ze mam mokro i pomyślałam w głowie kur.. tylko nie to,szybko pobiegłam do łazienki a tam majtki od dziwnie brązowego śluzu ubrudzone,wcześniej tego nie miałam. :( mega się zmartwiłam bo sporo tego było,dzwoniłam do lekarza i próbował mnie uspokoić ja już myślałam ze poroniłam bo to nie było plamienie a sporo upławów.. na moje nie szczęście dzisiaj znowu to samo w pracy :/ nie wiem co myśleć i jedyne czego się boje to ze coś nie tak z fasolką i na kolejnej wizycie nie usłyszę serduszka albo co gorsza poronie 😓 dzisiaj 8+3.. 😢
A kiedy masz teraz wizytę? Może uda się ja jakoś przyspieszyć?

TSH chyba w ciążowej normie
A nie 2,5 w pierwszym trym? Później chyba 3,5 ale jak się mylę to poprawcie 😅

reklama
Do góry