reklama
G
guest-1715015400
Gość
Hej dziewczyny długo mnie nie było i ciężko was teraz nadgonić bo tyle stron do nadrobienia ale pomału do przodu.Ostatnio nawet nie w głowie miałam siedzenie na forum bo te 2 tygodnie to było 0 energii do życia i mdłości do tego wszystkiego siadło mi na głowę i milion rozkmin na minutę jakby było mało to wczoraj wróciłam z pracy i w aucie poczułam ze mam mokro i pomyślałam w głowie kur.. tylko nie to,szybko pobiegłam do łazienki a tam majtki od dziwnie brązowego śluzu ubrudzone,wcześniej tego nie miałam. mega się zmartwiłam bo sporo tego było,dzwoniłam do lekarza i próbował mnie uspokoić ja już myślałam ze poroniłam bo to nie było plamienie a sporo upławów.. na moje nie szczęście dzisiaj znowu to samo w pracy :/ nie wiem co myśleć i jedyne czego się boje to ze coś nie tak z fasolką i na kolejnej wizycie nie usłyszę serduszka albo co gorsza poronie dzisiaj 8+3..
PannaKiki
Fanka BB :)
aż mi się niedobrze zrobiło na samą myśl o takim połączeniu
Owulacja
Jakie zalecenia masz?Wróciłam, trochę się przeciągnęło... Na USG jest pęcherzyk z zarodkiem 6,7mm- wymiar odpowiada idealnie terminowi który wyliczyłam- 6t+4.
Ale... żeby nie było tak pięknie... Mam krwiaka co prawda oddalonego od zarodka ale się ciągle opróżnia zamiast wchłaniać i jest sporym zagrożeniem dla ciąży. Kolejną wizytę mam w środę żeby zobaczyć czy zarodek się rozwija bo serce trochę za wolno bije-104/min.
Do tego skrzepy z rana były prawdopodobnie drugim pęcherzykiem ciążowym który był koło tego krwiaka i się nie utrzymał bo nadal mam jakieś tkanki które będą się musiały jakoś wydostać z macicy więc krwawień ciąg dalszy będzie...
Także dziękujemy za kciuki- przydały się i trzymajcie kciuki dalej żeby za tydzień nadal biło serce- tym razem szybciej a krwiak się wchłonął.
Owulacja
TSH chyba w ciążowej normieMam cześć swoich badań
Glukoza ok , ale to TSH to ameno, pewnie dostane większa dawkę
Hope99
Leżeć żeby dotrwać do wizyty bez krwawień chociaż macica itak się będzie dalej oczyszczać z drugiego pęcherzyka bo mam w niej dużo "resztek" blisko ujścia szyjki- szyjka oczywiście lekko otwarta.Jakie zalecenia masz?
agula301
A kiedy masz teraz wizytę? Może uda się ja jakoś przyspieszyć?Hej dziewczyny długo mnie nie było i ciężko was teraz nadgonić bo tyle stron do nadrobienia ale pomału do przodu.Ostatnio nawet nie w głowie miałam siedzenie na forum bo te 2 tygodnie to było 0 energii do życia i mdłości do tego wszystkiego siadło mi na głowę i milion rozkmin na minutę jakby było mało to wczoraj wróciłam z pracy i w aucie poczułam ze mam mokro i pomyślałam w głowie kur.. tylko nie to,szybko pobiegłam do łazienki a tam majtki od dziwnie brązowego śluzu ubrudzone,wcześniej tego nie miałam. mega się zmartwiłam bo sporo tego było,dzwoniłam do lekarza i próbował mnie uspokoić ja już myślałam ze poroniłam bo to nie było plamienie a sporo upławów.. na moje nie szczęście dzisiaj znowu to samo w pracy :/ nie wiem co myśleć i jedyne czego się boje to ze coś nie tak z fasolką i na kolejnej wizycie nie usłyszę serduszka albo co gorsza poronie dzisiaj 8+3..
A nie 2,5 w pierwszym trym? Później chyba 3,5 ale jak się mylę to poprawcieTSH chyba w ciążowej normie
Kaala
W 1 trymestrze do 2,5 .TSH chyba w ciążowej normie
reklama
Podziel się: