reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2023

Leżeć żeby dotrwać do wizyty bez krwawień chociaż macica itak się będzie dalej oczyszczać z drugiego pęcherzyka bo mam w niej dużo "resztek" blisko ujścia szyjki- szyjka oczywiście lekko otwarta.
To teraz zadbaj o siebie i mąż/partner również niech się postara żeby było Ci jak najlepiej ( o ile jest na miejscu )
Czyli jak były dwa pecherzyki tzn ze była to ciąża bliźniacza ? 🧐

reklama
Moja endokrynolożka mówi, że w I trymestrze do 3,18 TSH. I takie też miałam normy w laboratorium.
U mnie w labie jest tak
Ale lepiej byc pośrodku niż na granicy 😊

Załączniki

• 4C4E228B-D28D-4931-99ED-265C7D2EC3D4.png
    4C4E228B-D28D-4931-99ED-265C7D2EC3D4.png
    49 KB · Wyświetleń: 57
Leżeć żeby dotrwać do wizyty bez krwawień chociaż macica itak się będzie dalej oczyszczać z drugiego pęcherzyka bo mam w niej dużo "resztek" blisko ujścia szyjki- szyjka oczywiście lekko otwarta.
Trzymam kciuki za ten pęcherzyk, żeby on był mocno mocno zagnieżdżony w Endo i co ma wypłynąć niech wypłynie skoro musi ale on tam ma zostać!!! ❤️🥰❤️🥰❤️

A kiedy masz teraz wizytę? Może uda się ja jakoś przyspieszyć?

A nie 2,5 w pierwszym trym? Później chyba 3,5 ale jak się mylę to poprawcie 😅
wizytę mam 4
kwietnia :( lekarz powiedział ze póki nie mam żywej krwi i gorączki to mam być spokojna i ze i tak to nic nie da ze mnie przyjmie teraz..powiedział że nawet jeśli to nie są w stanie mi pomóc i jedyne co to jak żywa krew będzie i mocne bóle brzucha albo gorączka to mam przyjechać od razu 🥺

To teraz zadbaj o siebie i mąż/partner również niech się postara żeby było Ci jak najlepiej ( o ile jest na miejscu )
Czyli jak były dwa pecherzyki tzn ze była to ciąża bliźniacza ? 🧐
Tak, ale jeden się nie utrzymał bo był w miejscu krwiaka- na poprzednim USG były 2 maleńkie pęcherzyki ale jeden był źle umiejscowiony więc gin myślała, że sie wchłonie. Mimo wszystko długo walczył i dopiero niedawno macica zaczęła się z niego oczyszczać przez co te plamienia i dziś rano skrzepy z pęcherzykiem. A krwiak dopiero się zaczynał opróżniać bo jest spory - 2x3cm

Mam cześć swoich badań
Glukoza ok , ale to TSH to ameno, pewnie dostane większa dawkę
A idź!
Mi część wyników spłynęła i TSH zamiast mi spadać, to wzrosło do 4,8.
A 10 marca już było 4,0😕.

@Owulacja , zależy od labu, ale normy w I trymestrze to albo do 2,6, a dziś przy moim wyniku było, że norma jest do 3,18.

@Hope99 , bardzo, bardzo ucieszyły mnie wieści z Twojej wizyty.
I choć wiem, że to dopiero początek, to z całego serca życzę Ci/Wam, żebyś mogła utulić swoje dziecko.

Dbaj teraz o siebie no i trzymam kciuki za Was💚.

reklama
Tak, ale jeden się nie utrzymał bo był w miejscu krwiaka- na poprzednim USG były 2 maleńkie pęcherzyki ale jeden był źle umiejscowiony więc gin myślała, że sie wchłonie. Mimo wszystko długo walczył i dopiero niedawno macica zaczęła się z niego oczyszczać przez co te plamienia i dziś rano skrzepy z pęcherzykiem. A krwiak dopiero się zaczynał opróżniać bo jest spory - 2x3cm
To dzisiaj bys się dziwiła jakby jednak tamten dobrze się ulokował i dzisiaj usłyszałabyś bicie dwóch serduszek ❤️
Najważniejsze jest to ze jeden walczy! Niech walczy maleństwo 🥰

Do góry