Kylyyy1408
Fanka BB :)
Pamiętajcie ze „nabite” osoby jest trudniej porwać !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TakDziewczyny czy Was też tak mocno bolało podbrzusze 5/6 tydz ? Dosłownie rozrywa mnie.
Ja wczoraj sobie zrobiłam naleśniki z serem i śmietaną na obiad i właśnie teraz na śniadanie też robię@Poziomka6, życzę szybkiego powrotu do zdrowia i lepszej formy.
Ach, ja ogólnie mogłabym teraz jeść na słodko.
Jutro mam obiecane buchty z owocami.
Jeszcze chodzi za mną naleśnik z serem i musem truskawkowym.
Generalnie, kto mnie zna, ten wie, że obiady na słodko u mnie nie istniały, a teraz normalnie bym mogła cały czas, a w międzyczasie owoce.
O jakim " nabiciu " Ty mówiszJa tez nabita w porównaniu do naszych 50kgramowek 170cm i 61 kg. Ale dla usprawiedliwienia nabicia, mam wieeeeelkie piersi które maja rozmiar 75G Xd one waza chyba z 3 kg
Ja na piersi jak na wagę też nie powinnam narzekać- 65F/nawet G czasem przed ciążą ale jestem baaardzo chuda pod piersiami - te 65 są nawet czasem za szerokie w obwodzie. za to mam też szerokie biodra - 96cm.Ja tez nabita w porównaniu do naszych 50kgramowek 170cm i 61 kg. Ale dla usprawiedliwienia nabicia, mam wieeeeelkie piersi które maja rozmiar 75G Xd one waza chyba z 3 kg
Gratuluję, cudowne wieściDziewczyny, jestem! Dopiero wróciłam z kliniki. Dziękuję za wszystkie Wasze dobre myśli, a czuje, ze poszło ich do wszechświata mnóstwo, bo oto mamy 6,8mm człowieka i bijące serce! plamieniami mam sie nie przejmować bo nie są mocne (dobre sobie, sami niech sie nie przejmują). Jesteście absolutnie kochane, bez Was bym oszalała
Zobacz załącznik 1511058
U mnie też bol trochę się zmniejszył, znaczy sutki są cały czas mega wrażliwe ale ogólnie piersi bolą mniej.Mój tydzień temu zarobił prawie liścia za to, (odruchowo) jak sie zapomniał i złapał sobie „gniotka” o człowieku, myślałam, ze zabije.
A jakoś od 2-3 dni ból sie zmniejszył, nie jest już taki intensywny, ale nie chce sie tym nakręcać wiem, ze tak może być. Do mojej wizyty jeszcze 9 dni także uzbrajam sie w cierpliwość póki co
Hahha mam tak samo od kilku dni. W nocy nie mogę sobie pozycji znaleźć, ciężko mi zasnąć na boku a na brzuch już nie bardzo mogę się położyć bo czuję jakiś uciskmi się chce spać w dzień a w nocy kręcę się z boku na bok i do lodówki
U mnie jutro będzie 9+0 ale mi osobiście ten czas się dłuży. Wydaje mi się że czekam na skończenie 1 trymestru chociaż doszłam do wniosku że to trochę złudne po tym jak w szpitalu leżała ze mną dziewczyna która ledwo po prenatalnych wylądowała w szpitalu z krwawieniem, okazało się że ma krwiaka i to gdzieś obudziło we mnie myśl że tak naprawdę na żadnym etapie chyba nie odczuje takiego pełnego spokojuDzień dobry! U mnie dzisiaj 10 ! ( 9+0) ale ten czas zapindala
Ja mam akurat spory brzuch i sporo tłuszczyku na nim jak na wagę to plus jak się robi 2 zastrzyki na dobę.Czy tylko ja jestem tu z wagą piórkową? Swoja droga mój mąż się śmiał, że w pierwszych tygodniach ciąża ulokowała mi się w okolicach pośladków bo brzuch płaski a dupsko urosło