reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
Ja mam 159cm, 53kg. Nie przytyłam raczej, dwa razy byłam ważona u lekarza w ciąży i różnica była 100g. Na wadze domowej też pokazuje 53 z groszem. Ale do tej pory średni miałam apetyt, bardzo średni... Minimalnie zaczyna być lepiej ale i tak wiem, że jem za mało.

Ja czekam przed gabinetem lekarskim. Jest mnóstwo osób wiec wejdę minimum za godzinę.

Ja mam wagę słoniowa :-) nawet się nie przyznam Wam ile wazę 😂🫣 w każdym razie dużo za dużo.

Zajadam stresy.
Chociaż teraz w ciąży prawie w ogóle nie jem bo mi nic nie smakuje.

Co Wy tam wiecie o nabiciu 😂 ja kiedyś ważyłam 65 kg to wszyscy mi mówili że mam anoreksje. I od tego czasu tak mi posmakowało że nie mogę z 85kg zejść w dół a przy 178 cm to wcale nie mało 😂. Teraz jak staje na wagę to pisze "error" więc daje sobie spokój 😂

Hejka, a propos wizyt, to ja dzisiaj mam wizytę na NFZ.

To będzie gonitwa, bo idę najpierw na paznokcie i mam nadzieję, że nie będzie poślizgu u kosmetyczki, bo zwykle robi mi półtorej godziny, czyli teoretycznie skończy o tej godzinę, o której mam wizytę.

Także mąż idzie pilnować kolejki, bo my przy ośrodku mieszkamy 😅.

reklama
Do góry