reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
Dzień dobry! U mnie dzisiaj 10 ! ( 9+0) 😱😱😱😱 ale ten czas zapindala🫣

Załączniki

• Screenshot_20230329_094943_Preglife.jpg
    Screenshot_20230329_094943_Preglife.jpg
    108,4 KB · Wyświetleń: 68
Ojej, trochę rozumiem bo moi lekarze (kardiolog, ginekolog) usilnie prosili żebym przytyła (na 165cm ważę w najlepszym momencie 51 kg, jeśli mniej jem to szybko do 47 spadam) no ale niekoniecznie mi się udaje chociaż jem dużo więcej kcal niż potrzebuję.
I to za mało? Ja mam 50 przy wzroście 167 i nigdy nikt mi się nie czepiał tego 😁

Witam Was w ten słoneczny, ale mroźny dzień. Ja też byłam dzisiaj na badaniach, czekam na wyniki. Finalnie moczu nie oddałam, bo pani mówiła że powinnam ze sobą przynieść już pełną probówkę z porannym moczem. Fajnie, że w recepcji, jak pytałam nikt o tym nie wspomniał. Nawet kładłam nacisk, że są to nie tylko badania krwi, ale i mocz! 😡 Plus taki, że dostałam standardowego moczboxa, a nie probówkę, więc łatwo będzie tam nasiusiac. 😁
Trzymam kciuki za wszystkie wyniki i wizyty! ✊
Jutro będę cały czas odświeżać forum, bo sporo wizyt widzę się szykuje.
U mnie z waga jest podobnie, ważę 51 kg na 168. Jestem szczuplutka, ale zapisane mam to w genach, moja mama przeszła 4 ciąże i jej waga cały czas oscylowała Ok 50 kg. Dopiero z wiekiem troszkę przybrała na wadze.
Pięknego dnia dla Was Kochane 😘

reklama
Do góry