reklama
SeasideGirl
Zaangażowana w BB
W kwietniu wejdą też zmiany w k.p. i pracodawcą, co do zasady, nie będzie mógł odmówić pracy zdalnej (wiadomo, że nie w każdym zawodzie można pracować w takiej formie)Dodatkowo jeśli pracujesz przy komputerze 8godz to na każdą godzinę pracy należy Ci się 15 min przerwy.
Kylyyy1408
Fanka BB :)
Kochana strasznie mi przykro, ze tak ciężko ten czas przechodzisz. Lekarze coś mówią ? Czy po prostu trzeba czekać ? Pij w miarę możliwości więcej żebyś się nie odwodnila dużo zdrówkaHej dziewczyny. Dziękuję kochana że pytasz. Moje ostatnie dwa tygodnie to walka o przetrwanie każdego dnia, niestety ciągle wymiotuje po kilkanaście razy w ciągu dnia, mimo że nie mam czym. Od tygodnia jadłam dwa suchary dziennie i prawie nie piłam wiec od wczoraj znowu jestem w szpitalu na kroplówkach. Mam dość tego samopoczucia, wszystko mi śmiedzi, co zjem lub wypije to oddaje. Masakra jakaś :-/
A może owulacja się przesunęła i ciąża jest młodsza?
Witam wszystkie nowe dziewczyny i gratuluję udanych wizyt, super się czyta takie wiadomości
Coffe18
Kurczę z tego co pamietam to nie można .
Może podjedz i zapytaj w aptece .
Jeśli dobrze pamietam to clotrimazolum maść można , wiem ze smarowałam nią grażke jak zaczęło mnie coś brać przez progesteron który pakowalam w sporych ilościach do dziurki .
Może podjedz i zapytaj w aptece .
Jeśli dobrze pamietam to clotrimazolum maść można , wiem ze smarowałam nią grażke jak zaczęło mnie coś brać przez progesteron który pakowalam w sporych ilościach do dziurki .
Dziewczyny, wie któraś czy w ciąży można używać Tantum Rosa? Kurcze czuje jakieś swędzenie a do lekarza nie mogę się dodzwonić. Wizyte mam dopiero we wtorek....nie chce żeby jakaś infekcja się rozkręciła
Hope99
Tak, jeśli się ma bardzo zaawansowane stadium i dzieci. Kobiety które nie mają dzieci nie mogą.Usunięcie macicy w Polsce możliwe?
hachette
Dziękuję, niby wiem to wszystko, ale ten strach jest silniejszy ode mnie staramy się o dziecko od czterech lat i ta droga po prostu zrobiła ze mnie wrak człowiekaDopóki się plamienie nie rozkręca, nie boli jakoś mocniej brzuch, nie ma krwi to plamienie wcale nie musi świadczyć o czymś złym. Trzymam kciuki, żeby było dobrze.
Najważniejsze, że beta piękna.Hej dziewczyny, ja dziś byłam na krwi, wróciłam i niestety zaczęłam plamić, na szczęście nie krwią tylko taki kolor kawa z mlekiem. Spanikowałam, bo kiedy straciłam pierwsza ciąże to bardzo mocno to przeżyłam, zbierałam się po tym rok. Zadzwoniłam do męża, przyjechał z pracy, zadzwonił do lekarza bo ja nie umiałam się uspokoić żeby z nim pogadać. Zalecił zmianę dawkowania leków, mówi ze to mógł być krwiaczek, póki co nie kazał przyjeżdżać żeby nie „trząść się” w samochodzie, mam przyjechać zgodnie z wizytą we wtorek a póki co leżeć i nic nie robić. Bardzo się boję, ale póki co jest czysto, mam nadzieję, ze się to nie powtórzy bo oszaleje
Na szczęście beta w normie, reszta wyników (morfo i glukoza) książkowe. Dzisiaj 5+6.
Wierzę, że we wtorek ujrzysz już pięknie bijące serduszko, na pewno ujrzysz przy takiej becie.
No nic, leżeć trzeba, jest w tym wyższy cel- trudne to jest, ale dziecko najważniejsze.
Życzę Ci, żebyś już nie musiała się martwić.
Odganiam złe myśli, Twój Człowiek czeka na to, aż go mama z tatą zobaczą.
hachette
Ale to chyba rodzicom dzieci poniżej 4rż?W kwietniu wejdą też zmiany w k.p. i pracodawcą, co do zasady, nie będzie mógł odmówić pracy zdalnej (wiadomo, że nie w każdym zawodzie można pracować w takiej formie)
Owulacja
@Lady With Cats ej koleżanko powtórzyłam proga
reklama
hachette
dziękuję, kochana jesteś, aż się wzruszyłamNajważniejsze, że beta piękna.
Wierzę, że we wtorek ujrzysz już pięknie bijące serduszko, na pewno ujrzysz przy takiej becie.
No nic, leżeć trzeba, jest w tym wyższy cel- trudne to jest, ale dziecko najważniejsze.
Życzę Ci, żebyś już nie musiała się martwić.
Odganiam złe myśli, Twój Człowiek czeka na to, aż go mama z tatą zobaczą.
Podziel się: