reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2023

Dziewczyny, wie któraś czy w ciąży można używać Tantum Rosa? Kurcze czuje jakieś swędzenie a do lekarza nie mogę się dodzwonić. Wizyte mam dopiero we wtorek....nie chce żeby jakaś infekcja się rozkręciła

reklama
Hej dziewczyny. Dziękuję kochana że pytasz. Moje ostatnie dwa tygodnie to walka o przetrwanie każdego dnia, niestety ciągle wymiotuje po kilkanaście razy w ciągu dnia, mimo że nie mam czym. Od tygodnia jadłam dwa suchary dziennie i prawie nie piłam wiec od wczoraj znowu jestem w szpitalu na kroplówkach. Mam dość tego samopoczucia, wszystko mi śmiedzi, co zjem lub wypije to oddaje. Masakra jakaś :-/

A może owulacja się przesunęła i ciąża jest młodsza?

Witam wszystkie nowe dziewczyny i gratuluję udanych wizyt, super się czyta takie wiadomości ❤️
Kochana strasznie mi przykro, ze tak ciężko ten czas przechodzisz. Lekarze coś mówią ? Czy po prostu trzeba czekać ? Pij w miarę możliwości więcej żebyś się nie odwodnila :( dużo zdrówka ❤️❤️❤️

Kurczę z tego co pamietam to nie można .
Może podjedz i zapytaj w aptece .
Jeśli dobrze pamietam to clotrimazolum maść można , wiem ze smarowałam nią grażke jak zaczęło mnie coś brać przez progesteron który pakowalam w sporych ilościach do dziurki .
Dziewczyny, wie któraś czy w ciąży można używać Tantum Rosa? Kurcze czuje jakieś swędzenie a do lekarza nie mogę się dodzwonić. Wizyte mam dopiero we wtorek....nie chce żeby jakaś infekcja się rozkręciła

Dopóki się plamienie nie rozkręca, nie boli jakoś mocniej brzuch, nie ma krwi to plamienie wcale nie musi świadczyć o czymś złym. Trzymam kciuki, żeby było dobrze.
Dziękuję, niby wiem to wszystko, ale ten strach jest silniejszy ode mnie :( staramy się o dziecko od czterech lat i ta droga po prostu zrobiła ze mnie wrak człowieka 😔

Hej dziewczyny, ja dziś byłam na krwi, wróciłam i niestety zaczęłam plamić, na szczęście nie krwią tylko taki kolor kawa z mlekiem. Spanikowałam, bo kiedy straciłam pierwsza ciąże to bardzo mocno to przeżyłam, zbierałam się po tym rok. Zadzwoniłam do męża, przyjechał z pracy, zadzwonił do lekarza bo ja nie umiałam się uspokoić żeby z nim pogadać. Zalecił zmianę dawkowania leków, mówi ze to mógł być krwiaczek, póki co nie kazał przyjeżdżać żeby nie „trząść się” w samochodzie, mam przyjechać zgodnie z wizytą we wtorek a póki co leżeć i nic nie robić. Bardzo się boję, ale póki co jest czysto, mam nadzieję, ze się to nie powtórzy bo oszaleje :(
Na szczęście beta w normie, reszta wyników (morfo i glukoza) książkowe. Dzisiaj 5+6.
Najważniejsze, że beta piękna.
Wierzę, że we wtorek ujrzysz już pięknie bijące serduszko, na pewno ujrzysz przy takiej becie.
No nic, leżeć trzeba, jest w tym wyższy cel- trudne to jest, ale dziecko najważniejsze.
Życzę Ci, żebyś już nie musiała się martwić.
Odganiam złe myśli, Twój Człowiek czeka na to, aż go mama z tatą zobaczą💚.
I Believe In You GIF

reklama
Najważniejsze, że beta piękna.
Wierzę, że we wtorek ujrzysz już pięknie bijące serduszko, na pewno ujrzysz przy takiej becie.
No nic, leżeć trzeba, jest w tym wyższy cel- trudne to jest, ale dziecko najważniejsze.
Życzę Ci, żebyś już nie musiała się martwić.
Odganiam złe myśli, Twój Człowiek czeka na to, aż go mama z tatą zobaczą💚.
I Believe In You GIF
😭 dziękuję, kochana jesteś, aż się wzruszyłam

Do góry