reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2023

Przyrost bety poniżej normy 21.03 było 5648 dzisiaj 10926 czyli przyrost ok 55% ☹️
Przy becie powyżej 1000 na przyrosty już się tak nie patrzy.
Rośnie i to jest ważne.

I wszytsko jasne: przy becie 10 tys. nie ma możliwości ujrzenia zarodka.
Zarodek pojawia się przy becie 30 tys.

Nie zamartwiaj się i już nie chodź na betę.

reklama
Na przeglądarce też możesz obserwować wątki oraz użytkowników🙂.
Ja od sierpnia jestem dość aktywna na forum i apki nawet nie mam zamiaru ściągać.
Tyle tych aplikacji mam, że szkoda mi miejsca.
ja rzadko używam komputera, wiec z apka mi jest wygodniej :) choć wydaje mi się ze lepiej to forum działa normalnie w witrynie komputerowej.

Hej, byłam już dziś w pracy, ale cały dzień mnie muli i odbija mi się pustym.
Co do wątku prywatnego- niech on będzie prywatny.
Jestem za zmianą na prywatny wątek, ale uważam, że do grupy zamkniętej nie wystarczy być wpisanym na listę z pierwszej strony.
Oglądałam tę listę i niektórych nicków nawet nie kojarzę, nie widzę, żeby wszystkie użytkowniczki się udzielały.
Wolałabym bardziej zaufaną, mniejszą i aktywną grupę, niż grupę z 50 użytkownikami, z czego udzielać się będzie jakieś 30-40% z nich.

Takie jest moje zdanie.
Dokładnie to samo mam na myśli 💪✊🏻

reklama
Hej dziewczyny, ja dziś byłam na krwi, wróciłam i niestety zaczęłam plamić, na szczęście nie krwią tylko taki kolor kawa z mlekiem. Spanikowałam, bo kiedy straciłam pierwsza ciąże to bardzo mocno to przeżyłam, zbierałam się po tym rok. Zadzwoniłam do męża, przyjechał z pracy, zadzwonił do lekarza bo ja nie umiałam się uspokoić żeby z nim pogadać. Zalecił zmianę dawkowania leków, mówi ze to mógł być krwiaczek, póki co nie kazał przyjeżdżać żeby nie „trząść się” w samochodzie, mam przyjechać zgodnie z wizytą we wtorek a póki co leżeć i nic nie robić. Bardzo się boję, ale póki co jest czysto, mam nadzieję, ze się to nie powtórzy bo oszaleje :(
Na szczęście beta w normie, reszta wyników (morfo i glukoza) książkowe. Dzisiaj
Dopóki się plamienie nie rozkręca, nie boli jakoś mocniej brzuch, nie ma krwi to plamienie wcale nie musi świadczyć o czymś złym. Trzymam kciuki, żeby było dobrze.

Do góry