reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2023

Przyrost bety poniżej normy 21.03 było 5648 dzisiaj 10926 czyli przyrost ok 55% ☹️
Przy becie powyżej 1000 na przyrosty już się tak nie patrzy.
Rośnie i to jest ważne.

I wszytsko jasne: przy becie 10 tys. nie ma możliwości ujrzenia zarodka.
Zarodek pojawia się przy becie 30 tys.

Nie zamartwiaj się i już nie chodź na betę.

reklama
Na przeglądarce też możesz obserwować wątki oraz użytkowników🙂.
Ja od sierpnia jestem dość aktywna na forum i apki nawet nie mam zamiaru ściągać.
Tyle tych aplikacji mam, że szkoda mi miejsca.
ja rzadko używam komputera, wiec z apka mi jest wygodniej :) choć wydaje mi się ze lepiej to forum działa normalnie w witrynie komputerowej.

Hej, byłam już dziś w pracy, ale cały dzień mnie muli i odbija mi się pustym.
Co do wątku prywatnego- niech on będzie prywatny.
Jestem za zmianą na prywatny wątek, ale uważam, że do grupy zamkniętej nie wystarczy być wpisanym na listę z pierwszej strony.
Oglądałam tę listę i niektórych nicków nawet nie kojarzę, nie widzę, żeby wszystkie użytkowniczki się udzielały.
Wolałabym bardziej zaufaną, mniejszą i aktywną grupę, niż grupę z 50 użytkownikami, z czego udzielać się będzie jakieś 30-40% z nich.

Takie jest moje zdanie.
Dokładnie to samo mam na myśli 💪✊🏻

reklama
Hej dziewczyny, ja dziś byłam na krwi, wróciłam i niestety zaczęłam plamić, na szczęście nie krwią tylko taki kolor kawa z mlekiem. Spanikowałam, bo kiedy straciłam pierwsza ciąże to bardzo mocno to przeżyłam, zbierałam się po tym rok. Zadzwoniłam do męża, przyjechał z pracy, zadzwonił do lekarza bo ja nie umiałam się uspokoić żeby z nim pogadać. Zalecił zmianę dawkowania leków, mówi ze to mógł być krwiaczek, póki co nie kazał przyjeżdżać żeby nie „trząść się” w samochodzie, mam przyjechać zgodnie z wizytą we wtorek a póki co leżeć i nic nie robić. Bardzo się boję, ale póki co jest czysto, mam nadzieję, ze się to nie powtórzy bo oszaleje :(
Na szczęście beta w normie, reszta wyników (morfo i glukoza) książkowe. Dzisiaj
Dopóki się plamienie nie rozkręca, nie boli jakoś mocniej brzuch, nie ma krwi to plamienie wcale nie musi świadczyć o czymś złym. Trzymam kciuki, żeby było dobrze.

Do góry