Matylda.<3
Fanka BB :)
Link do: The Fetal Medicine Foundation znalazłamOh jeśli ktoś ma ta listę wstawcie raz jeszcze bardzo proszę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Link do: The Fetal Medicine Foundation znalazłamOh jeśli ktoś ma ta listę wstawcie raz jeszcze bardzo proszę
Bardzo dziękuje
Ja z tego wszystkiego zbadałam proga tylko raz mniej stresuNo, z 122 na 77 nmol/l
Jasne, ze tak witamy serdecznie ah te sprzęty co stresu narobią :/ nic się nie martw planujesz jakaś wizytę jeszcze teraz ?Hej dziewczyny parę osób kojarzę z marcowych prawilnych witam się z wami i terminem na 18 wg miesiączki. Dziś 5+6 byłam dziś u lekarza pęcherzyk 11 mm bez zarodka ale sprzęt PRL mogę dołączyć ?
Ja w pierwszej ciąży też zbadałam tylko razJa z tego wszystkiego zbadałam proga tylko raz mniej stresu
Te mdłości potrafią popsuć całą radość Za mną dzisiaj chodzi kapucha kiszona i schabowy, więc chyba wiem co będzie jutro na obiadSezon na mdłości mogę uważać oficjalnie za otwarty.
Szliśmy na spacer z psem i na tym spacerze mnie wzięło: raz zimno, raz gorąco, w żołądku cały dzień było tak sobie.
I jednocześnie poczułam chęć na coś gazowanego i do tego coś słonego- weszłam do sklepu po fantę i paluszki .
Jutro idę na lepszy sprzęt swoją gin mam dopiero 30 i mówię pójdę wcześniej na fundusz potwierdzić sobei i masz baboJasne, ze tak witamy serdecznie ah te sprzęty co stresu narobią :/ nic się nie martw planujesz jakaś wizytę jeszcze teraz ?