reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
Sezon na mdłości mogę uważać oficjalnie za otwarty.

Szliśmy na spacer z psem i na tym spacerze mnie wzięło: raz zimno, raz gorąco, w żołądku cały dzień było tak sobie.
I jednocześnie poczułam chęć na coś gazowanego i do tego coś słonego- weszłam do sklepu po fantę i paluszki 🫣.

Hej dziewczyny:) parę osób kojarzę z marcowych prawilnych witam się z wami i terminem na 18 wg miesiączki. Dziś 5+6 :) byłam dziś u lekarza pęcherzyk 11 mm bez zarodka ale sprzęt PRL :) mogę dołączyć ?
Jasne, ze tak witamy serdecznie ❤️ ah te sprzęty co stresu narobią :/ nic się nie martw planujesz jakaś wizytę jeszcze teraz ?

Sezon na mdłości mogę uważać oficjalnie za otwarty.

Szliśmy na spacer z psem i na tym spacerze mnie wzięło: raz zimno, raz gorąco, w żołądku cały dzień było tak sobie.
I jednocześnie poczułam chęć na coś gazowanego i do tego coś słonego- weszłam do sklepu po fantę i paluszki 🫣.
Te mdłości potrafią popsuć całą radość 🥴 Za mną dzisiaj chodzi kapucha kiszona i schabowy, więc chyba wiem co będzie jutro na obiad 😂

reklama
Zaczynam chyba coraz bardziej odczuwać stres związany ze zbliżającą się wizytą. Dotychczas miałam jedynie pozytywne myśli a dziś wręcz przeciwnie - że na pewno beta już spada, że nie będzie serduszka i itp. 😔 I oczywiście sama się nakręcam, co mnie tylko brzuch zaboli, że to na pewno już koniec 🥺
Chętnie jeszcze raz zrobiłabym proga ale tyle już wytrzymałam, to wytrzymam jeszcze tydzień - wtedy ponownie to skonsultuje.

Do góry